Coș de Cumparaturi

andmetics

Ceară depilatoare rece - andmetics HONEY cold wax 100 g Ceară depilatoare rece - andmetics HONEY cold wax 100 g
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Ceară depilatoare rece - andmetics HONEY cold wax 100 g andmetics HONEY COLD WAX este un produs de ceară rece ușor de utilizat și, în comparație cu ceara caldă, este gata de utilizare. Fără încălzire îndelungată în baia de apă și fără arsuri din cauza căldurii! Pur și simplu aplicați ceara pe pi..
39,44 Lei
Fără TVA:33,14 Lei
Oxidant crema andmetics 3% - 50 ml
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Oxidant crema andmetics 3% - 50 ml Oxidantul delicat de la admetics este perfect pentru rezultate profesionale si de lunga durata.Este proiectat pentru a fi utilizat impreuna cu vopselurile de gene si sprancene de la andmetics.Formula acestui oxidant il face usor de utilizat si ofera un control exc..
33,92 Lei
Fără TVA:28,50 Lei
Brand: andmetics
Oxidant lichid andmetics 3% - 50 ml Oxidantul delicat de la admetics este perfect pentru rezultate profesionale si de lunga durata.Este proiectat pentru a fi utilizat impreuna cu vopselurile de gene si sprancene de la andmetics.Formula acestui oxidant il face usor de utilizat si ofera un control ex..
33,92 Lei
Fără TVA:28,50 Lei
Brand: andmetics
Vopsea gene si sprancene andmetics PROFESSIONAL Brow & Lash Tint Black - Negru 20ml Vopselele andmetics pentru gene și spâncene sunt dezvoltate de expeți pentru experți. Nuanțele profesionale ale acestor vopsele evidențiază eficient genele și sprâncenele. Instrucțiuni de utilizare pentru an..
36,40 Lei
Fără TVA:30,59 Lei
Vopsea gene si sprancene andmetics PROFESSIONAL Brow & Lash Tint Blue Black - Negru Albastrui 20ml Vopsea gene si sprancene andmetics PROFESSIONAL Brow & Lash Tint Blue Black - Negru Albastrui 20ml
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Vopsea gene si sprancene andmetics PROFESSIONAL Brow & Lash Tint Blue/Black - Negru Reflexii Albastre 20ml Vopselele andmetics pentru gene și spâncene sunt dezvoltate de expeți pentru experți. Nuanțele profesionale ale acestor vopsele evidențiază eficient genele și sprâncenele. Instrucțiuni..
33,92 Lei
Fără TVA:28,50 Lei
Brand: andmetics
Vopsea gene si sprancene andmetics PROFESSIONAL Brow & Lash Tint graphite - Grafit 20ml Vopselele andmetics pentru gene și spâncene sunt dezvoltate de expeți pentru experți. Nuanțele profesionale ale acestor vopsele evidențiază eficient genele și sprâncenele. Instrucțiuni de utilizare pentr..
36,40 Lei
Fără TVA:30,59 Lei
Vopsea gene si sprancene andmetics PROFESSIONAL Brow & Lash Tint Dark Brown - Maro Inchis 20ml Vopsea gene si sprancene andmetics PROFESSIONAL Brow & Lash Tint Dark Brown - Maro Inchis 20ml
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Vopsea gene si sprancene andmetics PROFESSIONAL Brow & Lash Tint Dark Brown - Maro Inchis 20ml Vopselele andmetics pentru gene și spâncene sunt dezvoltate de expeți pentru experți. Nuanțele profesionale ale acestor vopsele evidențiază eficient genele și sprâncenele. Instrucțiuni de utilizar..
36,40 Lei
Fără TVA:30,59 Lei
Vopsea gene si sprancene andmetics PROFESSIONAL Brow & Lash Tint Light Brown - Maro Deschis 20ml Vopsea gene si sprancene andmetics PROFESSIONAL Brow & Lash Tint Light Brown - Maro Deschis 20ml
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Vopsea gene și sprâncene andmetics PROFESSIONAL Brow & Lash Tint Light Brown - Maro Deschis 20ml Vopselele andmetics pentru gene și spâncene sunt dezvoltate de expeți pentru experți. Nuanțele profesionale ale acestor vopsele evidențiază eficient genele și sprâncenele. Instrucțiuni de utiliz..
36,40 Lei
Fără TVA:30,59 Lei
Brand: andmetics
Dischete Protectie pentru Vopsit Gene andmeticsOfera o protectie perfecta impotriva oricarei coloratii nedorite pe piele in timpul vopsirii genelor.Dischetele au forma perfecta si sunt usor de folosit. Realizate din materiale foarte moi, au o senzatie placuta pe piele.Pachetul contine 96 de dischete..
33,92 Lei
Fără TVA:28,50 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Protection PowderPudra pentru toate tipurile de piele.Previne roseata si ofera protectie pielii inainte de depilare.Oglinda integrata. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Protection PowderPudra de protecție profesionala andmetics ofera o protectie perfecta a pielii inainte ..
57,05 Lei
Fără TVA:47,94 Lei
Brand: andmetics
Set betisoare amestecare vopsea gene si sprancene profesionale andmeticsAplicatoare speciale, ideale pentru o aplicare usoara a vopselei pe gene sau sprancene cat si pentru amestecarea vopselelor cu oxidantul.Fiind fabricate 100% din plastic de inalta calitate sunt robuste si rezistente.Designul lor..
33,32 Lei
Fără TVA:28,00 Lei
Brand: andmetics
Set recipiente amestecare vopsea gene si sprancene andmetics Vasele profesionale andmetics se potrivesc perfect in mana si sunt ideale pentru amestecarea vopselelor si oxidantilor pentru gene si sprancene. Sunt confectionate din plastic 100% de inalta calitate si sunt destinate reutilizării constan..
47,60 Lei
Fără TVA:40,00 Lei
Brand: andmetics
Pensula aplicare vopsea gene si sprancene profesionala andmeticsAceasta pensula speciala de vopsire este dezvoltata si optimizata pentru aplicarea vopselelor pentru gene si sprancene.Se potriveste perfect in mana si este usor de curatat.Peria este din par sintetic veganCaracteristici Pensula aplicar..
22,44 Lei
Fără TVA:18,86 Lei
Brand: andmetics
andmetics Brow Brush Duo Pensula pentru sprancene cu doua capete, cu fire vegane sintetice de inalta calitate pe un capat si o perie pentru stilizare in celalalt capat. Caracteristici andmetics Brow Brush Duo Forma pensulei este perfecta pentru a definii si umple sprancenele cu pigment. Peri..
23,74 Lei
Fără TVA:19,95 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Brow Brush DuoPensula pentru sprancene cu doua capete, cu fire vegane sintetice de inalta calitate pe un capat si o perie pentru stilizare in celalalt capat. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Brow Brush DuoForma pensulei este perfecta pentru a umple sprancenele cu pigment..
45,53 Lei
Fără TVA:38,26 Lei
Brand: andmetics
andmetics Brow HighlighterIluminator cu o consistenta cremoasa special pentru zona de sub sprancene pentru a oferi un efect de deschidere a ochilor. Caracteristici andmetics Brow HighlighterAcest iluminator poate de asemenea avea multiple intrebuintari. Folositi-l ca iluminator pentru sprancen..
47,96 Lei
Fără TVA:40,30 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Brow Highlighter NudeIluminator cu o consistenta cremoasa special pentru zona de sub sprancene pentru a oferi un efect de deschidere a ochilor. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Brow Highlighter NudeAcest iluminator poate de asemenea avea multiple intrebuintari.Folositi-l..
85,86 Lei
Fără TVA:72,15 Lei
andmetics Brow Mascara - Dark Brown andmetics Brow Mascara - Dark Brown
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
andmetics Brow Mascara - Dark BrownRimel de lunga durata pentru sprancene care coloreaza, umple si modeleaza perfect sprancenele. Caracteristici andmetics Brow Mascara - Dark BrownRimelul andmetics intensifica, defineste si da volum sprancenelor.Rimelul are o consistenta fluida, cremoasa.Peria este..
47,96 Lei
Fără TVA:40,30 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Brow Mascara - Dark BrownRimel de lunga durata pentru sprancene care coloreaza, umple si modeleaza perfect sprancenele. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Brow Mascara - Dark BrownRimelul andmetics intensifica, defineste si da volum sprancenelor.Poate fi folosit singur sau..
85,86 Lei
Fără TVA:72,15 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Brow Mascara - Gel (transparent)Rimel de lunga durata pentru sprancene care coloreaza, umple si modeleaza perfect sprancenele. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Brow Mascara - Gel (transparent)Rimelul andmetics intensifica, defineste si da volum sprancenelor.Poate fi folo..
85,86 Lei
Fără TVA:72,15 Lei
Brand: andmetics
andmetics  Brow Powder Fard pentru sprancene in 3 culori potrivit pentru spancenele groase cat si pentru cele subtiri Caracteristici andmetics Brow Powder (3 Culori+ APLICATOR) Cele trei culori, masliniu, taupe si maro inchis, ajuta la definirea perfecta a sprancenelor . O calitate specia..
49,90 Lei
Fără TVA:41,93 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Brow PowderFard pentru sprancene in 3 culori potrivit pentru spancenele groase cat si pentru cele subtiri. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Brow PowderCele trei culori, maro deschis, mediu si maro inchis, ajuta la definirea perfecta a sprancenelor.O calitate speciala a f..
85,86 Lei
Fără TVA:72,15 Lei
andmetics Ulei după Epilare 250 ml andmetics Ulei după Epilare 250 ml
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
andmetics Ulei după Epilare 250 ml Uleiul după epilare andmetics oferă o îngrijire și un finisaj perfect după tratamentul cu ceară. Uleiul curăță pielea de reziduurile rămase după epilarea cu ceară fiind în același timp foarte delicat cu pielea. În plus, produsul calmează și hidratează pielea. D..
34,90 Lei
Fără TVA:29,33 Lei
Brand: andmetics
andmetics After Wax Oil 500 ml Ulei după epilare profesional potrivit pentru toate tipurile de piele. Îndepărtează complet reziduurile de ceară, calmează și hidratează pielea oferind o îngrijire completă. Are pompă integrată. Caracteristici andmetics After Wax Oil 500 ml Uleiul curăță pielea..
85,86 Lei
Fără TVA:72,15 Lei
Cremă depilatoare andmetics Hair Removal Cream 100 ml Cremă depilatoare andmetics Hair Removal Cream 100 ml
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Cremă depilatoare andmetics Hair Removal Cream 100 ml Crema depilatoare andmetics are un parfum proaspăt de pepene verde și este formulată cu ingrediente blande care functionează pentru a descompune proteinele de cheratină din firul de păr. Nu lasă senzația de arsură pe piele. După depilare chiar..
18,89 Lei
Fără TVA:15,87 Lei
Brand: andmetics
Cremă depilatoare pentru bărbați andmetics 2 in 1 Hair Removal Cream Men 150 ml Crema depilatoare andmetics pentru bărbați are un miros plăcut și este formulată cu ingrediente blande care functionează pentru a descompune proteinele de cheratină din firul de păr. Nu lasă senzația de arsură pe piele..
39,50 Lei
Fără TVA:33,19 Lei
Benzi depilatoare sprâncene andmetics BROW Wax Strips Women Benzi depilatoare sprâncene andmetics BROW Wax Strips Women
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare sprâncene andmetics BROW Wax Strips Women Designul acestor benzi este bazat pe proporțiile ideale ale sprâncenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă feței proporții ideale și un efect natural de ridicare. Aceste benzi vor face perfectă orice sprânceană în numai 2 minute simpli..
37,47 Lei
Fără TVA:31,49 Lei
Benzi depilatoare mustata andmetics LIP Wax Strips Women Benzi depilatoare mustata andmetics LIP Wax Strips Women
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare mustăță andmetics LIP Wax Strips Women Benzile depilatoare andmetics pentru mustăți îndepărtează toate firele de păr în doar 2 minute. Caracteristici Benzi depilatoare mustăță andmetics LIP Wax Strips Women Sunt sigure și ușor de utilizat din confortul propriei case. Banda de..
37,47 Lei
Fără TVA:31,49 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare față andmetics FACE Wax Strips Cu benzile de ceară pentru față andmetics, este mai ușor ca niciodată să vă îndepărtați părul nedorit în confortul propriei case în 2 minute. Caracteristici benzi depilatoare față andmetics FACE Wax Strips Benzile sunt de înaltă calitate, concepu..
23,74 Lei
Fără TVA:19,95 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare andmetics BIKINI Wax Strips Benzile de ceară andmetics BIKINI sunt concepute pentru a se încadra perfect în curbele zonei bikini și sunt mai mici decat benzile de ceară convenționale pentru corp. Caracteristici benzi depilatoare andmetic BIKINI Wax Strips Benzile sunt de înalt..
26,62 Lei
Fără TVA:22,37 Lei
Benzi depilatoare intime andmetics INTIMATE Wax Strips Benzi depilatoare intime andmetics INTIMATE Wax Strips
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare intime andmetics INTIMATE Wax Strips andmetics au perfectionat benzile depilatoate pentru zona intimă: benzile triunghiulare și cele mici lungi dreptunghiulare se potrivesc cu ușurință în zonele cele mai intime și sensibile. Caracteristici benzi depilatoare intime andmetics INT..
37,47 Lei
Fără TVA:31,49 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare andmetics BODY Wax Strips Benzile depilatoare andmetics pentru corp îndepărtează părul în câteva minute și pot fi utilizate pe picioare, brațe sau spate în confortul propriei case. Caracteristici benzi depilatoare andmetics BODY Wax Strips Aplicarea lor este ușoară și sigură. ..
28,61 Lei
Fără TVA:24,04 Lei
Benzi depilatoare cu ulei de Canepa andmetics HEMP OIL Wax Strips Benzi depilatoare cu ulei de Canepa andmetics HEMP OIL Wax Strips
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare cu ulei de cânepă andmetics HEMP OIL Wax Strips Benzile depilatoare andmetics pentru corp îndepărtează părul în cateva minute și pot fi utilizate pe picioare, brațe sau spate în confortul propriei case. Caracteristici Benzi depilatoare cu ulei de cânepă andmetics HEMP OIL Wax S..
31,99 Lei
Fără TVA:26,88 Lei
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 10 Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 10
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 10 perechi Benzi de ceara potrivite pentru toate tipurile de sprancene. Designul acestor benzi a fost conceput bazandu-se pe proportiile ideale ale spranenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă f..
74,34 Lei
Fără TVA:62,47 Lei
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 20 Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 20
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 20 perechi Benzi de ceara potrivite pentru toate tipurile de sprancene. Designul acestor benzi a fost conceput bazandu-se pe proportiile ideale ale spranenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă f..
143,48 Lei
Fără TVA:120,57 Lei
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 40 Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 40
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 40 perechi Benzi de ceara potrivite pentru toate tipurile de sprancene. Designul acestor benzi a fost conceput bazandu-se pe proportiile ideale ale spranenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă f..
229,90 Lei
Fără TVA:193,19 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale andmetics PROFESSIONAL Additional Wax Strips 40 perechi Benzi de ceara pentru spatiul dintre sprancene. Potrivite si pentru tample, buza superioara sau urechi. Caracteristici benzi depilatoare profesionale andmetics PROFESSIONAL Additional Wax Strips 40 perechi B..
103,15 Lei
Fără TVA:86,68 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare sprâncene pentru bărbați andmetics BROW Wax Strips Men Benzi de ceară potrivite pentru toate tipurile de sprâncene. Designul acestor benzi este bazat pe proporțiile ideale ale sprâncenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă feței proporții ideale și un efect natural de ridicare..
37,47 Lei
Fără TVA:31,49 Lei
Benzi depilatoare ceară pentru urechi bărbați andmetics EAR Wax Strips Men Benzi depilatoare ceară pentru urechi bărbați andmetics EAR Wax Strips Men
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare ceară pentru urechi bărbați andmetics EAR Wax Strips Men Benzile depilatoare andmetics pentru urechi și nas îndepărtează firele de păr întunecate și părul fin în câteva minute în confortul propriei case. Caracteristici benzi depilatoare ceară pentru urechi bărbați andmetics EAR..
37,47 Lei
Fără TVA:31,49 Lei
Kit epilare ceară pentru urechi și nas bărbați andmetics EAR & NOSE Wax Kit Kit epilare ceară pentru urechi și nas bărbați andmetics EAR & NOSE Wax Kit
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Kit epilare ceara pentru urechi si nas barbati, Andmetics EAR & NOSE Wax Kit Kitul de epilare EAR & NOSE andmetics îndepărtează în câteva minute părul inestetic în confortul propriei case. Ceara andmetics este ideală pentru îndepărtarea sigură, rapidă și de lungă durată a firelor inestetic..
49,90 Lei
Fără TVA:41,93 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene pentru bărbați andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Men Big Box 10 perechi Benzi de ceară potrivite pentru toate tipurile de sprâncene. Designul acestor benzi este bazat pe proporțiile ideale ale sprâncenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă feței pro..
74,34 Lei
Fără TVA:62,47 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene pentru bărbați andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Men Big Box 20 perechi Benzi de ceară potrivite pentru toate tipurile de sprâncene. Designul acestor benzi este bazat pe proporțiile ideale ale sprâncenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă feței pro..
143,48 Lei
Fără TVA:120,57 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene pentru bărbați andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Men Big Box 40 perechi Benzi de ceară potrivite pentru toate tipurile de sprâncene. Designul acestor benzi este bazat pe proporțiile ideale ale sprâncenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă feței pro..
229,90 Lei
Fără TVA:193,19 Lei
andmetics Apă Micelară 250 ml andmetics Apă Micelară 250 ml
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
andmetics Apă Micelară 250 mlApă micelară potrivită pentru toate tipurile de piele. Curăță pielea înainte de depilare și oferă o îngrijire perfectă.Flacon cu pompă integrată. Caracteristici andmetics Apă Micelară 250 mlApa micelară andmetics este primul pas către perfecționarea depilării cu ce..
24,90 Lei
Fără TVA:20,92 Lei
andmetics PROFESSIONAL Micellar Water 500 ml andmetics PROFESSIONAL Micellar Water 500 ml
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Micellar Water 500 mlApa micelara potrivita pentru toate tipurile de piele. Curata pielea inainte de depilare si ofera o ingrijire perfecta.Flacon cu pompa integrata. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Micellar Water 500 mlApa micelara profesionala andmetics este prim..
37,46 Lei
Fără TVA:31,48 Lei
Afişare 1 - 45 din 45 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.