Coș de Cumparaturi

Disposable Flower Glue Palette - Set 5 buc

Disposable Flower Glue Palette - Set 5 buc
Disposable Flower Glue Palette - Set 5 buc
  • Stoc: In Stoc
  • Brand: GEISHA
  • Model: Disposable Flower Glue Palette - Set 5 buc
  • Cod: HSPTDGP001
9,98 Lei
Fără TVA: 8,39 Lei

Disposable Flower Glue Palette - Set 5 buc

Datorita faptului ca este extrem de practic Disposable Flower Glue Palette este cel mai utilizat produs pentru depozitarea adezivului in timpul procedurii de aplicare sau intretinere a extensiilor de gene fir cu fir.

Paleta de adeziv Disposable Flower Glue Palette are forma de floare si este confectionata din silicon special cu spatii adancite pentru depozitarea adezivului. Datorita acestora ingreuneaza evaporarea adezivului in timpul procedurii de aplicare sau intretinere a extensiilor de gene fir cu fir. Utilizand Disposable Flower Glue Palette adezivul pentru extensii de gene poate fi schimbat mai rar eficientizand procedura si economisind adeziv. Designul paletei Disposable Flower Glue Palette ne ajuta sa efectuam lucrari curate si sigure.

Disposable Flower Glue Palette este recomandat si incepatorilor datorita faptului ca nu permite incarcarea in exces a genei cu adeziv, astfel va rezulta o lucrare curata, cu adeziv suficient pentru a oferi rezistenta maxima.


Instructiuni utilizare Disposable Flower Glue Palette  - Set 5 buc

Aplicati o picatura de adeziv in unul din spatiile speciale de pe paleta.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferii cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acesstora, informații.