Coș de Cumparaturi

DV

Brand: DV
DV BLOOMING ESSENCE (Tratament Gene)In perioada purtarii extensiilor de gene fir cu fir, se recomanda aplicarea doar la radacina genelor naturale!Cu cat mai sănătos, cu atât mai frumos!Tratament pentru regenerarea genelorTratamentul ajuta la regenerarea genelor, ingrosarea firului si la grabirea cre..
51,99 Lei
Fără TVA:43,69 Lei
Brand: DV
DV GLOWING MASCARAMascara care pe langa volum iti va face genele sa straluceasca.Compatibil cu extensiile de gene fir cu fir.Gramaj: 7ml..
51,99 Lei
Fără TVA:43,69 Lei
Brand: DV
DV MAGIC BLACK COATING MASCARA TYPEFixativ (Coating) de gene cu pigment negru.Ajuta extensiile de gene sa isi pastreze forma intacta de la aplicare pana la intretinere. Ofera mai mult volum si intensifica culoarea extensiilor dumneavoastra, astfel efectul va fi fabulos!Pentru Extensii Gene si Lamina..
49,99 Lei
Fără TVA:42,01 Lei
Brand: DV
DV PERFECT COATINGFixativ (Coating) de gene transparent.Mentineti extensiile cu mascara toata ziua!- Impiedica patarea de la mascara, datorita stratului de protectie fin care se aplica.Gramaj: 7ml..
49,99 Lei
Fără TVA:42,01 Lei
Brand: DV
DV VOLUME UP MASCARAVolum pana la 200% fata de cel normal!- Fara lipire- Contine pro vitamina B5 pentru tratare si protectie- Compatibil cu extensiile de gene fir cu firGramaj: 7ml..
51,99 Lei
Fără TVA:43,69 Lei
Brand: DV
EXCELLENT LASH COATING ESSENCE - CLEARSpecial creat pentru extensiile de gene. Produsul sigileaza extensiile de gene si protejeaza adezivul de umiditate, ajutand la o durata mai mare a lucrarii cu pana la 50%. Aplicatorul tip periuta mascara special va ajuta in aplicarea EXCELLENT LASH COATING ESSE..
49,99 Lei
Fără TVA:42,01 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferii cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acesstora, informații.