Coș de Cumparaturi

Benzi Depilatoare

Brand: Xanitalia Pro
Benzi depilatoare corp J'Epil - Argan și Aloe Vera Benzi depilatoare ușor de utilizat, pentru pielea normală. Un produs îmbogățit cu ingrediente naturale pentru depilarea ușoară în intimitatea casei. Ulei de Argan: hidratant și hrănitor, protector și regenerant. Aloe Vera: anti-oxidant natural..
16,90 Lei
Fără TVA:14,20 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Benzi depilatoare corp J'Epil - Ceai verde și Gălbenele Benzi depilatoare ușor de utilizat, pentru pielea sensibilă. Un produs îmbogățit cu ingrediente naturale pentru depilarea ușoară în intimitatea casei. Ceaiul verde: anti-oxidant natural, bogat în polifenoli și minerale. Gălbenele: recoma..
21,00 Lei
Fără TVA:17,65 Lei
Benzi depilatoare față J'Epil - Argan și Aloe Vera
Stoc Epuizat
Brand: Xanitalia Pro
Benzi depilatoare față J'Epil - Argan și Aloe Vera Benzi depilatoare ușor de utilizat, pentru pielea normală. Un produs îmbogățit cu ingrediente naturale pentru depilarea ușoară în intimitatea casei. Ulei de Argan: hidratant și hrănitor, protector și regenerant. Aloe Vera: anti-oxidant natural..
14,90 Lei
Fără TVA:12,52 Lei
Benzi depilatoare față J'Epil - Ceai verde și Gălbenele
Stoc Epuizat
Brand: Xanitalia Pro
Benzi depilatoare față J'Epil - Ceai verde și Gălbenele Benzi depilatoare ușor de utilizat, pentru pielea sensibilă. Un produs îmbogățit cu ingrediente naturale pentru depilarea ușoară în intimitatea casei. Ceaiul verde: anti-oxidant natural, bogat în polifenoli și minerale. Gălbenele: recoma..
14,90 Lei
Fără TVA:12,52 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Benzi Hârtie Epilat Tekno Touch Xanitalia 10 * 3 cm - 50 bucăți Benzile de hârtie pentru epilat Xanitalia sunt special create pentru saloanele de cosmetică dar se pot utiliza cu ușurință și acasă. Specificații: Culoare: alb; Lățime: 3 cm; Lungime: 10 cm; Cantitate: 50 bucăți;..
5,95 Lei
Fără TVA:5,00 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Benzi Hârtie Epilat Tekno Touch Xanitalia 20 * 7cm - 50 bucăți Benzile de hârtie pentru epilat Xanitalia sunt special create pentru saloanele de cosmetică dar se pot utiliza cu ușurință și acasă. Specificații: Culoare: alb; Lățime: 7 cm; Lungime: 20 cm; Cantitate: 50 bucăți;..
7,14 Lei
Fără TVA:6,00 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Benzi Hârtie Epilat Tekno Touch Xanitalia 20 * 7cm - 100 bucăți Benzile de hârtie pentru epilat Xanitalia sunt special create pentru saloanele de cosmetică dar se pot utiliza cu ușurință și acasă. Specificații: Culoare: alb; Lățime: 7 cm; Lungime: 20 cm; Cantitate: 100 bucăți;..
12,50 Lei
Fără TVA:10,50 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Benzi Hârtie Epilat Tekno Touch Xanitalia 20 * 7cm - 250 bucăți Benzile de hârtie pentru epilat Xanitalia sunt special create pentru saloanele de cosmetică dar se pot utiliza cu ușurință și acasă. Specificații: Culoare: alb; Lățime: 7 cm; Lungime: 20 cm; Cantitate: 250 bucăți;..
24,99 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Benzi Hârtie Epilat Tekno Touch Xanitalia 22 * 7cm - 100 bucăți Benzile de hârtie pentru epilat Xanitalia sunt special create pentru saloanele de cosmetică dar se pot utiliza cu ușurință și acasă. Specificații: Culoare: alb; Lățime: 7 cm; Lungime: 22 cm; Cantitate: 100 bucăți;..
13,09 Lei
Fără TVA:11,00 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Benzi Hârtie Epilat Tekno Touch Xanitalia 22 * 7cm - 250 bucăți Benzile de hârtie pentru epilat Xanitalia sunt special create pentru saloanele de cosmetică dar se pot utiliza cu ușurință și acasă. Specificații: Culoare: alb; Lățime: 7 cm; Lungime: 22 cm; Cantitate: 250 bucăți;..
26,18 Lei
Fără TVA:22,00 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Benzi Hârtie Epilat Top Quality Xanitalia 20 * 7cm - 50 bucăți Benzile de hârtie pentru epilat Xanitalia sunt special create pentru saloanele de cosmetică dar se pot utiliza cu ușurință și acasă. Specificații: Culoare: alb; Lățime: 7 cm; Lungime: 20 cm; Cantitate: 50 bucăți;..
8,33 Lei
Fără TVA:7,00 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Benzi Hârtie Epilat Top Quality Xanitalia 20 * 7cm - 100 bucăți Benzile de hârtie pentru epilat Xanitalia sunt special create pentru saloanele de cosmetică dar se pot utiliza cu ușurință și acasă. Specificații: Culoare: alb; Lățime: 7 cm; Lungime: 20 cm; Cantitate: 100 bucăți;..
13,69 Lei
Fără TVA:11,50 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Benzi Hârtie Epilat Top Quality Xanitalia 20 * 7cm - 250 bucăți Benzile de hârtie pentru epilat Xanitalia sunt special create pentru saloanele de cosmetică dar se pot utiliza cu ușurință și acasă. Specificații: Culoare: alb; Lățime: 7 cm; Lungime: 20 cm; Cantitate: 250 bucăți;..
28,56 Lei
Fără TVA:24,00 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Benzi din bumbac natural pentru epilat Xanitalia 22 * 7 cm - 100 bucăți Benzile din bumbac pentru epilat Xanitalia sunt special create pentru saloanele de cosmetică dar se pot utiliza cu ușurință și acasă. Sunt delicate cu pielea, reduc durerea, nu irită pielea și nu au impact negativ asupra mediu..
26,78 Lei
Fără TVA:22,50 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Benzi din bumbac alb pentru epilat Xanitalia 22 * 7 cm - 100 bucăți Benzile din bumbac pentru epilat Xanitalia sunt special create pentru saloanele de cosmetică dar se pot utiliza cu ușurință și acasă. Sunt delicate cu pielea, reduc durerea, nu irită pielea și nu au impact negativ asupra mediului ..
29,75 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Benzi Epilat 30 buc
Stoc Epuizat
Benzi Epilat 30 buc Benzile de epilat pentru ceară de unica folosință sunt recomandate pentru saloane sau pentru acasă. Benzile pentru epilat sunt realizate din hartie de calitate superioară și nu cauzează alergii. Se livrează set de 30 bucăți. Dimensiuni set Benzi Epilat 30 buc: Lățime: 7cm;..
8,90 Lei
Fără TVA:7,48 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Rolă Hârtie Epilat Tekno Touch Xanitalia 70m * 7cm Rola de hârtie pentru epilat Xanitalia este special creată pentru saloanele de cosmetică dar se poate utiliza cu ușurință și acasă. Datorită dimensiunii, rola de epilat este mult mai economică, nu cauzează alergii. Se folosește la îndepărtarea ..
35,00 Lei
Fără TVA:29,41 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Rolă Hârtie Epilat Top Quality Xanitalia 70m * 7cm Rola de hârtie pentru epilat Xanitalia este special creată pentru saloanele de cosmetică dar se poate utiliza cu ușurință și acasă. Datorită dimensiunii, rola de epilat este mult mai economică, nu cauzează alergii. Se folosește la îndepărtarea ..
37,00 Lei
Fără TVA:31,09 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Protection PowderPudra pentru toate tipurile de piele.Previne roseata si ofera protectie pielii inainte de depilare.Oglinda integrata. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Protection PowderPudra de protecție profesionala andmetics ofera o protectie perfecta a pielii inainte ..
57,05 Lei
Fără TVA:47,94 Lei
andmetics Ulei după Epilare 250 ml andmetics Ulei după Epilare 250 ml
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
andmetics Ulei după Epilare 250 ml Uleiul după epilare andmetics oferă o îngrijire și un finisaj perfect după tratamentul cu ceară. Uleiul curăță pielea de reziduurile rămase după epilarea cu ceară fiind în același timp foarte delicat cu pielea. În plus, produsul calmează și hidratează pielea. D..
34,90 Lei
Fără TVA:29,33 Lei
Brand: andmetics
andmetics After Wax Oil 500 ml Ulei după epilare profesional potrivit pentru toate tipurile de piele. Îndepărtează complet reziduurile de ceară, calmează și hidratează pielea oferind o îngrijire completă. Are pompă integrată. Caracteristici andmetics After Wax Oil 500 ml Uleiul curăță pielea..
85,86 Lei
Fără TVA:72,15 Lei
Cremă depilatoare andmetics Hair Removal Cream 100 ml Cremă depilatoare andmetics Hair Removal Cream 100 ml
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Cremă depilatoare andmetics Hair Removal Cream 100 ml Crema depilatoare andmetics are un parfum proaspăt de pepene verde și este formulată cu ingrediente blande care functionează pentru a descompune proteinele de cheratină din firul de păr. Nu lasă senzația de arsură pe piele. După depilare chiar..
18,89 Lei
Fără TVA:15,87 Lei
Brand: andmetics
Cremă depilatoare pentru bărbați andmetics 2 in 1 Hair Removal Cream Men 150 ml Crema depilatoare andmetics pentru bărbați are un miros plăcut și este formulată cu ingrediente blande care functionează pentru a descompune proteinele de cheratină din firul de păr. Nu lasă senzația de arsură pe piele..
39,50 Lei
Fără TVA:33,19 Lei
Benzi depilatoare sprâncene andmetics BROW Wax Strips Women Benzi depilatoare sprâncene andmetics BROW Wax Strips Women
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare sprâncene andmetics BROW Wax Strips Women Designul acestor benzi este bazat pe proporțiile ideale ale sprâncenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă feței proporții ideale și un efect natural de ridicare. Aceste benzi vor face perfectă orice sprânceană în numai 2 minute simpli..
37,47 Lei
Fără TVA:31,49 Lei
Benzi depilatoare mustata andmetics LIP Wax Strips Women Benzi depilatoare mustata andmetics LIP Wax Strips Women
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare mustăță andmetics LIP Wax Strips Women Benzile depilatoare andmetics pentru mustăți îndepărtează toate firele de păr în doar 2 minute. Caracteristici Benzi depilatoare mustăță andmetics LIP Wax Strips Women Sunt sigure și ușor de utilizat din confortul propriei case. Banda de..
37,47 Lei
Fără TVA:31,49 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare față andmetics FACE Wax Strips Cu benzile de ceară pentru față andmetics, este mai ușor ca niciodată să vă îndepărtați părul nedorit în confortul propriei case în 2 minute. Caracteristici benzi depilatoare față andmetics FACE Wax Strips Benzile sunt de înaltă calitate, concepu..
23,74 Lei
Fără TVA:19,95 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare andmetics BIKINI Wax Strips Benzile de ceară andmetics BIKINI sunt concepute pentru a se încadra perfect în curbele zonei bikini și sunt mai mici decat benzile de ceară convenționale pentru corp. Caracteristici benzi depilatoare andmetic BIKINI Wax Strips Benzile sunt de înalt..
26,62 Lei
Fără TVA:22,37 Lei
Benzi depilatoare intime andmetics INTIMATE Wax Strips Benzi depilatoare intime andmetics INTIMATE Wax Strips
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare intime andmetics INTIMATE Wax Strips andmetics au perfectionat benzile depilatoate pentru zona intimă: benzile triunghiulare și cele mici lungi dreptunghiulare se potrivesc cu ușurință în zonele cele mai intime și sensibile. Caracteristici benzi depilatoare intime andmetics INT..
37,47 Lei
Fără TVA:31,49 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare andmetics BODY Wax Strips Benzile depilatoare andmetics pentru corp îndepărtează părul în câteva minute și pot fi utilizate pe picioare, brațe sau spate în confortul propriei case. Caracteristici benzi depilatoare andmetics BODY Wax Strips Aplicarea lor este ușoară și sigură. ..
28,61 Lei
Fără TVA:24,04 Lei
Benzi depilatoare cu ulei de Canepa andmetics HEMP OIL Wax Strips Benzi depilatoare cu ulei de Canepa andmetics HEMP OIL Wax Strips
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare cu ulei de cânepă andmetics HEMP OIL Wax Strips Benzile depilatoare andmetics pentru corp îndepărtează părul în cateva minute și pot fi utilizate pe picioare, brațe sau spate în confortul propriei case. Caracteristici Benzi depilatoare cu ulei de cânepă andmetics HEMP OIL Wax S..
31,99 Lei
Fără TVA:26,88 Lei
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 10 Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 10
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 10 perechi Benzi de ceara potrivite pentru toate tipurile de sprancene. Designul acestor benzi a fost conceput bazandu-se pe proportiile ideale ale spranenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă f..
74,34 Lei
Fără TVA:62,47 Lei
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 20 Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 20
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 20 perechi Benzi de ceara potrivite pentru toate tipurile de sprancene. Designul acestor benzi a fost conceput bazandu-se pe proportiile ideale ale spranenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă f..
143,48 Lei
Fără TVA:120,57 Lei
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 40 Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 40
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene femei andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Women Big Box 40 perechi Benzi de ceara potrivite pentru toate tipurile de sprancene. Designul acestor benzi a fost conceput bazandu-se pe proportiile ideale ale spranenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă f..
229,90 Lei
Fără TVA:193,19 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale andmetics PROFESSIONAL Additional Wax Strips 40 perechi Benzi de ceara pentru spatiul dintre sprancene. Potrivite si pentru tample, buza superioara sau urechi. Caracteristici benzi depilatoare profesionale andmetics PROFESSIONAL Additional Wax Strips 40 perechi B..
103,15 Lei
Fără TVA:86,68 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare sprâncene pentru bărbați andmetics BROW Wax Strips Men Benzi de ceară potrivite pentru toate tipurile de sprâncene. Designul acestor benzi este bazat pe proporțiile ideale ale sprâncenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă feței proporții ideale și un efect natural de ridicare..
37,47 Lei
Fără TVA:31,49 Lei
Benzi depilatoare ceară pentru urechi bărbați andmetics EAR Wax Strips Men Benzi depilatoare ceară pentru urechi bărbați andmetics EAR Wax Strips Men
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Benzi depilatoare ceară pentru urechi bărbați andmetics EAR Wax Strips Men Benzile depilatoare andmetics pentru urechi și nas îndepărtează firele de păr întunecate și părul fin în câteva minute în confortul propriei case. Caracteristici benzi depilatoare ceară pentru urechi bărbați andmetics EAR..
37,47 Lei
Fără TVA:31,49 Lei
Kit epilare ceară pentru urechi și nas bărbați andmetics EAR & NOSE Wax Kit Kit epilare ceară pentru urechi și nas bărbați andmetics EAR & NOSE Wax Kit
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
Kit epilare ceara pentru urechi si nas barbati, Andmetics EAR & NOSE Wax Kit Kitul de epilare EAR & NOSE andmetics îndepărtează în câteva minute părul inestetic în confortul propriei case. Ceara andmetics este ideală pentru îndepărtarea sigură, rapidă și de lungă durată a firelor inestetic..
49,90 Lei
Fără TVA:41,93 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene pentru bărbați andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Men Big Box 10 perechi Benzi de ceară potrivite pentru toate tipurile de sprâncene. Designul acestor benzi este bazat pe proporțiile ideale ale sprâncenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă feței pro..
74,34 Lei
Fără TVA:62,47 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene pentru bărbați andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Men Big Box 20 perechi Benzi de ceară potrivite pentru toate tipurile de sprâncene. Designul acestor benzi este bazat pe proporțiile ideale ale sprâncenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă feței pro..
143,48 Lei
Fără TVA:120,57 Lei
Brand: andmetics
Benzi depilatoare profesionale sprâncene pentru bărbați andmetics PROFESSIONAL BROW Wax Strips Men Big Box 40 perechi Benzi de ceară potrivite pentru toate tipurile de sprâncene. Designul acestor benzi este bazat pe proporțiile ideale ale sprâncenelor. Un arc ideal al sprâncenelor oferă feței pro..
229,90 Lei
Fără TVA:193,19 Lei
Benzi Epilat Mini set 100 buc
Stoc Epuizat
Benzi Epilat Mini 100 buc Benzile de epilat pentru ceară de unica folosință sunt recomandate pentru saloane sau pentru acasă. Benzile pentru epilat sunt realizate din hartie de calitate superioară și nu cauzează alergii. Se livrează set de 100 bucăți. Benzile de epilat MINI sunt recomandate pentru..
4,90 Lei
Fără TVA:4,12 Lei
Benzi Epilat 100 buc
Stoc Epuizat
Benzi Epilat 100 buc Benzile de epilat pentru ceară de unica folosință sunt recomandate pentru saloane sau pentru acasă. Benzile pentru epilat sunt realizate din hartie de calitate superioară și nu cauzează alergii. Se livrează set de 100 bucăți. Dimensiuni set Benzi Epilat 100 buc: Lățime: 7..
18,90 Lei
Fără TVA:15,88 Lei
Rola Hartie Epilat 50m
Stoc Epuizat
Rola Hartie Epilat 50M Rola de hartie pentru epilat este recomandata pentru uzul profesional. Datorita dimensiunii, rola cu hartie de epilat este mult mai economica, nu cauzeaza alergii. Se foloseste la indepartarea cerii de pe piele. Din rola de hartie se taie fasii potrivite ca lungime, in funct..
29,90 Lei
Fără TVA:25,13 Lei
Rola Hartie Epilat 100m
Stoc Epuizat
Rola Hartie Epilat 100M Rola de hartie pentru epilat este recomandata pentru uzul profesional. Datorita dimensiunii, rola cu hartie de epilat este mult mai economica, nu cauzeaza alergii. Se foloseste la indepartarea cerii de pe piele. Din rola de hartie se taie fasii potrivite ca lungime, in func..
39,90 Lei
Fără TVA:33,53 Lei
Afişare 1 - 44 din 44 (1 pagini)

Benzi Depilatoare

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.