Coș de Cumparaturi

LABUTE

LABUTE Clear Bubble - Mască facială exfoliantă cu Arbore de Ceai 20ml LABUTE Clear Bubble - Mască facială exfoliantă cu Arbore de Ceai 20ml
-30 %
Brand: LABUTE
LABUTE Clear Bubble - Mască facială exfoliantă cu Arbore de Ceai 20ml Extractul de arbore de ceai calmează piele iritată și ajută la îndepărtarea celulelor moarte și a impurităților cu ajutorul bulelor de oxigen pentru a face pielea strălucitoare și curată. Masca îmbogățește pielea cu oxigen, dato..
8,92 Lei 12,74 Lei
Fără TVA:7,50 Lei
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Afine 23ml LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Afine 23ml
Stoc Epuizat
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Afine 23ml Conține extract de afine pentru a vă oferi hidratare și vitalitate. Ajută în lupta împotriva procesului de îmbătrânire. Pentru toate tipurile de piele. Fără metilparaben. Fără fenoxietanol. Fără trietanolamină. Mod de folosire: Aplicați..
4,95 Lei
Fără TVA:4,16 Lei
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Aloe 23ml Extractele de aloe calmează și hidratează pielea în profunzime. Capacitatea de hidratare a aloe este cea mai bună pentru îngrijirea pielii. Gelul de aloe iluminează, reîmprospătează și redă elasticitate pielii. Pentru toate tipurile de piele. ..
4,95 Lei
Fără TVA:4,16 Lei
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Avocado 23ml Masca cu avocado hrănește pielea cu nutrienți și-i oferă rezistență. Conține vitamine bogate și acizi grași esențiali care au efecte excelente în hrănirea și hidratarea pielii. Pentru toate tipurile de piele. Fără metilparaben. Fără fenoxi..
4,95 Lei
Fără TVA:4,16 Lei
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Colagen 23ml Colagenul menține hidratarea în piele, umple și netezește ridurile. Această mască contribuie la creșterea elasticității pielii și tratarea semnelor de îmbătrânire, oferindu-i pielii vitalitate și sentimentul de confort. Pentru toate tipurile ..
4,95 Lei
Fără TVA:4,16 Lei
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu extract de Măsline 23ml Masca conține elemente naturale de hidratare și este bogată în extracte din măsline. Hidratează intens pielea uscată și aspră. Este eficientă în întârzierea îmbătrânirii pielii. Pentru toate tipurile de piele. Fără metilparaben..
4,95 Lei
Fără TVA:4,16 Lei
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Ginseng Roșu 23ml Conține antioxidanți din extracte de ginseng roșu pentru a preveni procesele de îmbătrânire. Masca hrănește și hidratează tenul în profunzime lasând pielea frumoasă și proaspătă. Pentru toate tipurile de piele. Fără metilparaben. Fără..
4,95 Lei
Fără TVA:4,16 Lei
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Miere 23ml Masca pentru față conține extracte de miere pentru a oferi pielii nutrienți și luciu. Menține pielea hidratată pentru mult timp și ajută la regenerarea și hrănirea acesteaia.Pentru toate tipurile de piele. Fără metilparaben. Fără fenoxietanol..
4,95 Lei
Fără TVA:4,16 Lei
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Perle 23ml LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Perle 23ml
Stoc Epuizat
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Perle 23ml Conține aminoacizi și extracte din perle bogate în minerale pentru a vă oferi un ten curat și luminos în același timp. Masca are efecte excelente în albirea și exfolierea pielii. Conține diverse minerale și substanțe bioactive care luminează,..
4,95 Lei
Fără TVA:4,16 Lei
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Rodie 23ml Vitaminele B1, B2 și extractele de rodie adaugă elasticitate, hidratare și vitalitate pielii. Masca este eficientă în prevenirea îmbătrânirii oferindui tenului nutriție, elasticitate și catifelare. Pentru toate tipurile de piele. Fără metilp..
4,95 Lei
Fără TVA:4,16 Lei
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Trandafir 23ml Conține apă cu flori de trandafir occidental pentru a vă menține pielea calmă și fermă. Are acțiune calmantă, de hidratare și de protecție a pielii. Pentru toate tipurile de piele. Fără metilparaben. Fără fenoxietanol. Fără trietanolamin..
4,95 Lei
Fără TVA:4,16 Lei
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Unt de Shea 23ml Untul de shea, hrănește imediat pielea și o menține hidratată mult timp. Această mască fortifică bariera naturală a pielii. Pentru toate tipurile de piele. Fără metilparaben. Fără fenoxietanol. Fără trietanolamină. Mod de folosire: ..
4,95 Lei
Fără TVA:4,16 Lei
Brand: LABUTE
LABUTE Revive the skin - Mască facială cu Vitamine 23ml Conține acetat de tocoferil (acetat de vitamina E), care asigură hidratarea și hrănirea pielii. Întârzie procesul de îmbătrânire a pielii și menține pielea sănătoasă și tânără.Pentru toate tipurile de piele. Fără metilparaben. Fără fenoxie..
4,95 Lei
Fără TVA:4,16 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.