Coș de Cumparaturi

Geluri Fixare Gene și Sprâncene Laminare Permanent

STRONG FIXER 8G Strong Fixer este versiunea puternica si imbunatatita a celui mai cunoscut gel de fixare pentru gene in procedurile de permanent si de laminare de gene fiind intalnit in majoritatea kiturilor, versiunea Strong Fixer este intalnita in urmatoarele kit-uri de laminare gene si sprancene..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
STRONG FIXER 5G Strong Fixer este versiunea puternica si imbunatatita a celui mai cunoscut gel de fixare pentru gene in procedurile de permanent si de laminare de gene fiind intalnit in majoritatea kiturilor, versiunea Strong Fixer este intalnita in urmatoarele kit-uri de laminare gene si sprancene..
49,90 Lei
Fără TVA:41,93 Lei
RefectoCil Gel Fixare Gene Permanent Gene
Stoc Epuizat
Brand: RefectoCil
RefectoCil Gel Fixare Gene Permanent Gene Adezivul RefectoCil este ideal pentru fixarea genelor mai rebele pe rola RefectoCil inainte de aplicarea permanentului de gene.Ingrediente RefectoCil Gel Fixare Gene Permanent Gene:Latex, Titanium Dioxide, Water..
54,90 Lei
Fără TVA:46,13 Lei
FIXING GEL - Amino Lifting | 8g
Stoc Epuizat
FIXING GEL Amino Lifting | 8g Gel pentru fixarea genelor pe bigudiu, forma din silicon in procedurile de laminare gene, lash lift si permanent de gene. Ingrediente FIXING GEL Amino Lifting POLY ACRYLATES, PVA (POLYVINYL ALCOHOL), AQUA, ETHANOL, D-SORBITOL, METHYLPARABEN Valabilitate FIXING G..
61,99 Lei
Fără TVA:52,09 Lei
FIXING GEL Fall in the Volume Gel Fixare Gene Laminare Gene
Stoc Epuizat
ACEST PRODUS A FOST INLOCUIT DE O NOUA VERSIUNE CLICK AICI PENTRU A VEDEA NOUA VERSIUNE STRONG FIXER FIXING GEL Fall in the Volume Gel Fixare Gene Laminare Gene FIXING GEL Fall in the Volume Gel Fixare Gene Laminare Gene face parte din kit-ul de laminare gene si sprancene Fall in the Volume si ..
61,99 Lei
Fără TVA:52,09 Lei
RefectoCil Gel Fixare Gene Permanent Gene
Iesit din productie!
Brand: RefectoCil
Acest produs a fost inlocuit de produseul RefectoCil Gel Fixare Gene Permanent Gene RE05525 RefectoCil  Gel Fixare Gene Permanent Gene Adezivul RefectoCil este ideal pentru fixarea genelor mai rebele pe rola RefectoCil inainte de aplicarea permanentului de gene.Ingrediente RefectoCil Gel Fi..
54,90 Lei
Fără TVA:46,13 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Geluri de Fixare pentru gene, sprâncene și bigudiuri în procedurile de laminare, lift și permanent de gene și sprâncene

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.