Coș de Cumparaturi

Geluri de Fixare

FIXING GEL - Amino Lifting | 8g
-20 %
FIXING GEL Amino Lifting | 8g Gel pentru fixarea genelor pe bigudiu, forma din silicon in procedurile de laminare gene, lash lift si permanent de gene. Ingrediente FIXING GEL Amino Lifting POLY ACRYLATES, PVA (POLYVINYL ALCOHOL), AQUA, ETHANOL, D-SORBITOL, METHYLPARABEN Valabilitate FIXING G..
49,59 Lei 61,99 Lei
Fără TVA:41,67 Lei
FIXING GEL Fall in the Volume Gel Fixare Gene Laminare Gene
Stoc Epuizat
ACEST PRODUS A FOST INLOCUIT DE O NOUA VERSIUNE CLICK AICI PENTRU A VEDEA NOUA VERSIUNE STRONG FIXER FIXING GEL Fall in the Volume Gel Fixare Gene Laminare Gene FIXING GEL Fall in the Volume Gel Fixare Gene Laminare Gene face parte din kit-ul de laminare gene si sprancene Fall in the Volume si ..
61,99 Lei
Fără TVA:52,09 Lei
STRONG FIXER 5G Strong Fixer este versiunea puternica si imbunatatita a celui mai cunoscut gel de fixare pentru gene in procedurile de permanent si de laminare de gene fiind intalnit in majoritatea kiturilor, versiunea Strong Fixer este intalnita in urmatoarele kit-uri de laminare gene si sprancene..
61,99 Lei
Fără TVA:52,09 Lei
Brand: RefectoCil
RefectoCil  Gel Fixare Gene Permanent Gene Adezivul RefectoCil este ideal pentru fixarea genelor mai rebele pe rola RefectoCil inainte de aplicarea permanentului de gene.Ingrediente RefectoCil Gel Fixare Gene Permanent Gene:Latex, Titanium Dioxide, Water..
55,00 Lei
Fără TVA:46,22 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferii cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acesstora, informații.