REDUCERI de până la 50%!
VEZI OFERTELE

Politici de Confidentialitate

Politici de Confidențialitate și Protecția Datelor

Această politică se referă la colectarea, prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal.


Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date este reglementată de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

GEISHA COSMETICS SRL are obligația de a administra datele personale colectate de la Client în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate.


Datele cu caracter personal introduse de către Client sunt necesare în vederea:

  • Încheierii contractului cu dumneavoastră;
  • Preluarea comenzilor clienților/utilizatorilor;
  • Expedierea şi facturarea comenzilor clienților/utilizatorilor;
  • Rezolvarea anulărilor sau plângerilor referitoare la produsele achiziţionate;
  • Informarea clienților/utilizatorilor privind situația contului lor de pe website-ul nostru;
  • Trimiterea de notificări şi newslettere, cu aprobarea clienților/utilizatorilor;
  • Informarea clienților/utilizatorilor privind activităţi de marketing;
  • Activităţi comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de cercetare de piață;
  • Activități de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Contractul nu se va considera încheiat, dacă Clientul refuză introducerea datelor cu caracter personal. Astfel, GEISHA COSMETICS SRL nu va fi obligată să livreze comanda.


GEISHA COSMETICS SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

GEISHA COSMETICS SRL nu poate fi făcută responsabilă în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de/în scopul precizat în prezentul document.


Completarea formularelor de către Client cu date având caracter personal prezumă acceptul expres și necondiționat al Clientului că datele personale ale acestuia să fie colectate, utilizate și prelucrate în sistemul de date/bază de date ținut de GEISHA COSMETICS SRL sau de către persoanele împuternicite de acesta. Mai mult, Clientul își dă acordul ca aceste date cu caracter personal să fie transferate/comunicate către alte societăți din țară sau străinătate.


Datele personale vor putea fi transmise autorităților îndreptățite să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități îndreptățite să efectueze orice verificari justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.


În conformitate cu L677/2001 Clientul beneficiază de următoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul de a va opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.


Cu privire la exercitarea drepturilor privind protecția datelor cu caracter personal Clientul va contacta GEISHA COSMETICS SRL informații contact


Dacă unele din datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.


Fraudă și Spam

Website-ul GEISHA COSMETICS SRL este găzduit de serverele unei terțe firme.


În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal.


Prin prezenta declarație vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, vă rugăm să ne anunțați imediat informații contact.

GEISHA COSMETICS SRL nu este responsabilă pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.