Coș de Cumparaturi

Accesorii coafor/barber

Brand: Xanitalia Pro
Aplicator gradat 280 ml Xanitalia Aplicator transparent pentru vopsea sau tratamente. Util și ușor de folosit atunci când vine vorba de aplicarea uniformă a vopselei pe păr fără să vă murdăriți. Aplică direct la rădăcină. Este foarte ușor de utilizat...
5,40 Lei
Fără TVA:4,54 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Aplicator gradat cu cap pivotant 120 ml Xanitalia Aplicator transparent pentru vopsea sau tratamente. Util și ușor de folosit atunci când vine vorba de aplicarea uniformă a vopselei pe păr fără să vă murdăriți. Aplică direct la rădăcină. Este foarte ușor de utilizat...
10,90 Lei
Fără TVA:9,16 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Aplicator gradat cu cap pivotant 260 ml Xanitalia Aplicator transparent pentru vopsea sau tratamente. Util și ușor de folosit atunci când vine vorba de aplicarea uniformă a vopselei pe păr fără să vă murdăriți. Aplică direct la rădăcină. Este foarte ușor de utilizat...
10,90 Lei
Fără TVA:9,16 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Aplicator gradat cu pieptăne și burete 100 ml Xanitalia Aplicator transparent pentru vopsea sau tratamente. Util și ușor de folosit atunci când vine vorba de aplicarea uniformă a vopselei pe păr fără să vă murdăriți. Aplică direct la rădăcină. Este foarte ușor de utilizat...
11,40 Lei
Fără TVA:9,58 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Bentiță cosmetică albă cu velcro Xanitalia Bentița cosmetică este un accesoriu foarte util în saloanele de înfrumusețare. Această bentiță este realizate din pânză moale și durabilă, elastică și delicată. Poate fi spălată în mod repetat fără a-și pierde forma...
6,40 Lei
Fără TVA:5,38 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Bentiță cosmetică albastră cu velcro Xanitalia Bentița cosmetică este un accesoriu foarte util în saloanele de înfrumusețare. Această bentiță este realizate din pânză moale și durabilă, elastică și delicată. Poate fi spălată în mod repetat fără a-și pierde forma...
6,40 Lei
Fără TVA:5,38 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Bol negru gradat Xanitalia 250 ml Acest bol este un accesoriu esențial în saloanele de coafură. Datorită gradațiilor este perfect conceput pentru amestecarea vopselei de păr sau a tratamentelor cosmetice. Având inserții din cauciuc în partea inferioară, bolul este antiderapant...
4,90 Lei
Fără TVA:4,12 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Bol negru pătrat 14,5x11x5 cm Xanitalia Acest bol este un accesoriu esențial în saloanele de coafură. Bol negru din plastic pentru mixat vopseaua de par, ideal pentru a avea imediat substanțele combinate...
7,90 Lei
Fără TVA:6,64 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Bol Tekno Grey gradat cu suport perie Xanitalia 360 ml Acest bol este un accesoriu esențial în saloanele de coafură. Datorită gradațiilor și a supotului pentru perie este perfect conceput pentru amestecarea vopselei de păr sau a tratamentelor cosmetice. Având inserții din cauciuc în partea infer..
7,90 Lei
Fără TVA:6,64 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia Classic inox edge Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din metal, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă..
75,90 Lei
Fără TVA:63,78 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia English Blu Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din metal, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, potr..
26,90 Lei
Fără TVA:22,61 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia English White Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din metal, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, po..
26,90 Lei
Fără TVA:22,61 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia English wood cut Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din lemn, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, ..
75,90 Lei
Fără TVA:63,78 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia Indian Wood Apache Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din lemn, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă..
75,90 Lei
Fără TVA:63,78 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia Indian Wood Cherokee Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din lemn, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și bar..
75,90 Lei
Fără TVA:63,78 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia Wood inox edge Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din lemn, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, po..
79,90 Lei
Fără TVA:67,14 Lei
Brand: THE BARBER
Clips Profesional Barber Xanitalia Acest dispozitiv de prindere ține părul foarte bine în poziție în timp ce tundeți părul, machiați, spălați fața și multe altele. Este ușor de prins și ușor de scos din păr. Nu va deteriora părul...
5,90 Lei
Fără TVA:4,96 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Dispenser guler hârtie frizerie Xanitalia Produs profesional destinat saloanelor de frizerie/coafură/barber. Aspect elegant și design ergonomic, realizat din materiale din plastic incasabil, foarte rezistent la spargere. Oferă posibilitatea păstrării în conditți de maximă igienă a rolei cu guler..
27,37 Lei
Fără TVA:23,00 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Kit pentru vopsit părul Xanitalia Kit cu 6 piese esențiale, ideal pentru vopsirea părului. Geanta pentru accesorii conține: - 1 castron gradat pentru amestecarea culorilor - 2 pensule - 1 pensulă cu pieptene - 2 clipsuri din plastic..
22,90 Lei
Fără TVA:19,24 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Lame de ras Astra Lame de înaltă calitate pentru aparatele de ras clasice. Pachetul include 5 lame cu două fețe...
3,90 Lei
Fără TVA:3,28 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Mixer Negru Xanitalia - lingură de măsurare și tel Tel și lingură din plastic, special concepute pentru amestecarea vopselei de păr, ideale pentru a reduce timpul alocat efectuării serviciilor colorare a părului...
10,90 Lei
Fără TVA:9,16 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Mixer Roz Xanitalia - lingură de măsurare și tel Tel și lingură din plastic, special concepute pentru amestecarea vopselei de păr, ideale pentru a reduce timpul alocat efectuării serviciilor colorare a părului...
12,90 Lei
Fără TVA:10,84 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pahar transparent din plastic gradat 100 ml Xanitalia Recipient practic din plastic transparent cu gradații exterioare. Ideal pentru o măsurare precisă a cantităților necesare, precum și pentru amestecarea uniformă a produselor utilizate în procedurile cosmetice din saloanele de cosmetică sau coaf..
5,65 Lei
Fără TVA:4,75 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pămătuf frizerie Confort Xanitalia Pămătuful pentru scuturat părul este un instrument ce nu trebuie să lipsească dintr-o frizerie sau barber shop. Fabricat cu fire moi și subțiri de nylon pentru îndepărtarea ușoară a părului tuns, ideal pentru uz profesional în saloane. Culoarea sa neagră mată es..
22,40 Lei
Fără TVA:18,82 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pămătuf frizerie cu rezervor talc Xanitalia Pămătuful pentru scuturat părul cu rezervor pentru talc este un instrument ce nu trebuie să lipsească dintr-o frizerie sau barber shop. Fabricat cu fire moi și subțiri de nylon pentru îndepărtarea ușoară a părului tuns, ideal pentru uz profesional în sal..
22,40 Lei
Fără TVA:18,82 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pămătuf frizerie Japanese Xanitalia Pămătuful pentru scuturat părul este un instrument ce nu trebuie să lipsească dintr-o frizerie sau barber shop. Fabricat cu fire moi și subțiri de nylon pentru îndepărtarea ușoară a părului tuns, ideal pentru uz profesional în saloane. Proiectat cu o lățime mai..
49,90 Lei
Fără TVA:41,93 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pămătuf frizerie negru din lemn Xanitalia Pămătuful pentru scuturat părul este un instrument ce nu trebuie să lipsească dintr-o frizerie sau barber shop. Fabricat cu fire moi și subțiri de nylon pentru îndepărtarea ușoară a părului tuns, ideal pentru uz profesional în saloane. Proiectat cu o lăți..
24,90 Lei
Fără TVA:20,92 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pămătuf frizerie Xanitalia Pămătuful pentru scuturat părul este un instrument ce nu trebuie să lipsească dintr-o frizerie sau barber shop. Pămătuf elegant cu negru și argintiu pentru salon. Fabricat cu fire moi și subțiri pentru îndepărtarea ușoară a părului tuns, ideal pentru uz profesional în ..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pelerină pentru tuns copii Xanitalia Light Blue Pelerina cu capse pentru tuns copii din poliester. Are o închidere reglabilă cu capse pentru a se potrivi fiecărui client. Această pelerină este foarte rezistentă la apă și la spălarea intensivă. Oferă confort clienților dumneavoastră. Caracter..
29,90 Lei
Fără TVA:25,13 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pelerină pentru tuns copii Xanitalia Magic History Pelerina cu capse pentru tuns copii din poliester. Are o închidere reglabilă cu capse pentru a se potrivi fiecărui client. Această pelerină este foarte rezistentă la apă și la spălarea intensivă. Oferă confort clienților dumneavoastră. Carac..
39,90 Lei
Fără TVA:33,53 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pelerină pentru tuns copii Xanitalia Space Pelerina cu capse pentru tuns copii din poliester. Are o închidere reglabilă cu capse pentru a se potrivi fiecărui client. Această pelerină este foarte rezistentă la apă și la spălarea intensivă. Oferă confort clienților dumneavoastră. Caracteristic..
39,90 Lei
Fără TVA:33,53 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pelerină pentru tuns copii Xanitalia Yellow Pelerina cu capse pentru tuns copii din poliester. Are o închidere reglabilă cu capse pentru a se potrivi fiecărui client. Această pelerină este foarte rezistentă la apă și la spălarea intensivă. Oferă confort clienților dumneavoastră. Caracteristi..
26,18 Lei
Fără TVA:22,00 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pelerină pentru tuns Xanitalia Barber Professional - Brooklin Protejați-vă clienții de produsele de styling și de păr cu pelerina specială pentru tuns, New York. O pelerină cu elemente specifice, conferă caracter salonului dumneavoastră.   Materialul său din poliester hidrofug este plă..
39,90 Lei
Fără TVA:33,53 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pelerină pentru tuns Xanitalia Barber Professional - Long Island Protejați-vă clienții de produsele de styling și de păr cu pelerina specială pentru tuns, Long Island. O pelerină cu dungi albastre, albe și roșii conferă caracter salonului dumneavoastră. Materialul său din poliester hidrofug est..
49,90 Lei
Fără TVA:41,93 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pelerină pentru tuns Xanitalia Barber Professional - New York Protejați-vă clienții de produsele de styling și de păr cu pelerina specială pentru tuns, New York. O pelerină cu elemente specifice, conferă caracter salonului dumneavoastră. Materialul său din poliester hidrofug este plăcut și rezi..
32,90 Lei
Fără TVA:27,65 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pelerină pentru tuns Xanitalia Barber Professional - Stars & Strips Protejați-vă clienții de produsele de styling și de păr cu pelerina specială pentru tuns, Stars & Strips. O pelerină cu steagul SUA conferă caracter salonului dumneavoastră. Materialul său din poliester hidrofug este pl..
39,90 Lei
Fără TVA:33,53 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pelerină pentru tuns Xanitalia Comfort Pro - albastră Pelerina profesională pentru tuns Xanitalia Pro este din poliester de înaltă densitate. Are o închidere reglabilă cu capse pentru a se potrivi fiecărui client. Această pelerină este foarte rezistentă la apă și nu lasă să treacă nimic. Este re..
49,90 Lei
Fără TVA:41,93 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pelerină pentru tuns Xanitalia Comfort Pro - neagră Pelerina profesională pentru tuns Xanitalia Pro este din poliester de înaltă densitate. Are o închidere reglabilă cu capse pentru a se potrivi fiecărui client. Această pelerină este foarte rezistentă la apă și nu lasă să treacă nimic. Este rezi..
49,90 Lei
Fără TVA:41,93 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pelerină pentru tuns Xanitalia Comfort Pro - roșie Pelerina profesională pentru tuns Xanitalia Pro este din poliester de înaltă densitate. Are o închidere reglabilă cu capse pentru a se potrivi fiecărui client. Această pelerină este foarte rezistentă la apă și nu lasă să treacă nimic. Este rezis..
49,90 Lei
Fără TVA:41,93 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Pelerină pentru tuns Xanitalia Comfort Pro - violet Pelerina profesională pentru tuns Xanitalia Pro este din poliester de înaltă densitate. Are o închidere reglabilă cu capse pentru a se potrivi fiecărui client. Această pelerină este foarte rezistentă la apă și nu lasă să treacă nimic. Este rezi..
49,90 Lei
Fără TVA:41,93 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie pentru barbă cu fire naturale Ergo Xanitalia Perie profesională pentru deget - special creată pentru a obține fade-ul perfect. Perii ei îndepărtează ușor părul prospăt tăiat, permițând asfel stilistului să verifice imperfecțiunile. Peria pentru barbă este făcută din păr natural de mistreț. ..
18,90 Lei
Fără TVA:15,88 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie pentru barbă cu fire naturale Xanitalia Peria pentru barbă este făcută din păr natural de mistreț. Perie ovală, special concepută pentru a netezi firele de păr și a elimina pielea moartă din barba. Firul de păr al acesteia este suficient de moale încat să nu producă iritații sau zgârieturi ..
36,90 Lei
Fără TVA:31,01 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru descâlcit părul Kolor Tangle - Cyan Potrivită pentru toate tipurile de păr. Se poate folosi pe părul umed sau uscat, pentru adulți și copii. Periile Kolor Tangle sunt excelente pentru descâlcit datorită perilor flexibili cu două lungimi diferite care ajută la desfacerea n..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru descâlcit părul Kolor Tangle - Green Potrivită pentru toate tipurile de păr. Se poate folosi pe părul umed sau uscat, pentru adulți și copii. Periile Kolor Tangle sunt excelente pentru descâlcit datorită perilor flexibili cu două lungimi diferite care ajută la desfacerea ..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru descâlcit părul Kolor Tangle - Orange Potrivită pentru toate tipurile de păr. Se poate folosi pe părul umed sau uscat, pentru adulți și copii. Periile Kolor Tangle sunt excelente pentru descâlcit datorită perilor flexibili cu două lungimi diferite care ajută la desfacerea..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru descâlcit părul Kolor Tangle - Pink Potrivită pentru toate tipurile de păr. Se poate folosi pe părul umed sau uscat, pentru adulți și copii. Periile Kolor Tangle sunt excelente pentru descâlcit datorită perilor flexibili cu două lungimi diferite care ajută la desfacerea n..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Perie profesională pentru descâlcit părul Kolor Tangle - Purple
Stoc Epuizat
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru descâlcit părul Kolor Tangle - Purple Potrivită pentru toate tipurile de păr. Se poate folosi pe părul umed sau uscat, pentru adulți și copii. Periile Kolor Tangle sunt excelente pentru descâlcit datorită perilor flexibili cu două lungimi diferite care ajută la desfacerea..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru descâlcit părul Kolor Tangle - Tiffany Potrivită pentru toate tipurile de păr. Se poate folosi pe părul umed sau uscat, pentru adulți și copii. Periile Kolor Tangle sunt excelente pentru descâlcit datorită perilor flexibili cu două lungimi diferite care ajută la desfacere..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru vopsit părul cu pieptăn Xanitalia ultra-soft Pensula de vopsit este un accesoriu indispensabil pentru produsele de colorare, fără de care procesul vopsirii nu este posibil. Datorita pieptenelui, părul poate fi impârțit rapid și precis în timpul colorării pentru rezultate ..
7,90 Lei
Fără TVA:6,64 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru vopsit părul Xanitalia - Large Pensula de vopsit este un accesoriu indispensabil pentru produsele de colorare, fără de care procesul vopsirii nu este posibil. Pensula are perii de nylon moi și curbați...
5,40 Lei
Fără TVA:4,54 Lei
Afişare 1 - 50 din 103 (3 pagini)

Accesorii tuns si vopsit pentru salon si barber shop

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.