Coș de Cumparaturi

soroci

Soroci Calming Essence 30ml
Stoc Epuizat
Brand: soroci
Soroci Calming Essence 30ml Această esență mătăsoasă va calma pielea stresată sau iritată cu ajutorul uleiului de tărâțe de orez și Aloe Vera.  Conține și antioxidanți care ajută, protejează și hrănesc pielea. O esență perfect echilibrată, excelentă pentru revigorare și pentru hidratare și e..
106,01 Lei
Fără TVA:89,08 Lei
Brand: soroci
Soroci EEJE Soap 80g Fabricat cu ulei de nucă de cocos și extracte din plante, acest săpun facial clasic de tip bar, creează bule extrem de delicate pentru efectul de curățare profundă, pentru a îndepărta reziduurile de machiaj și celulele moarte ale pielii. Poate fi utilizat atât in rutina de dim..
45,00 Lei
Fără TVA:37,82 Lei
Brand: soroci
Soroci EEJE Soap Set (3 x 80g) Fabricat cu ulei de nucă de cocos și extracte din plante, acest săpun facial clasic de tip bar, creează bule extrem de delicate pentru efectul de curățare profundă, pentru a îndepărta reziduurile de machiaj și celulele moarte ale pielii. Poate fi utilizat atât in rut..
119,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Soroci Fucoidan Peeling & Soothing Pad Set Soroci Fucoidan Peeling & Soothing Pad Set
Stoc Epuizat
Brand: soroci
Soroci Fucoidan Peeling & Soothing Pad Set O compresă de tratament cu îmbibare prealabilă concepută pentru a facilita utilizarea și pentru o igienizare mai mare. Acest produs elimină cu succes celulele moarte ale pielii și controlează producția de sebum folosind ingrediente prietenoase pentru ..
129,00 Lei
Fără TVA:108,40 Lei
Soroci Mild Lotion 50ml
Stoc Epuizat
Brand: soroci
Soroci Mild Lotion 50mlConferă pielii un aspect proaspă și strălucitor. Formula echilibrează nivelul pH-ului natural al pielii și o hidratează, lăsând pielea suplă și reîmprospătată. Caracteristici Soroci Mild Lotion 50ml- echilibrează nivelul pH-ului natural al pieli- hidratează pielea- confe..
91,04 Lei
Fără TVA:76,50 Lei
Soroci Morning Drizzle Bucket Mist 150 g
Stoc Epuizat
Brand: soroci
Soroci Morning Drizzle Bucket Mist 150 g Soroci Morning Drizzle Bucket Mist + Tonifiant este fabricat din ingrediente 100% naturale.  Infuzat cu extract de floare de colț, care este benefic pentru pielea sensibilă, hidratează și hrănește și pielea uscată.  Nivelul de pH de 5,5 este idea..
90,00 Lei
Fără TVA:75,63 Lei
Soroci Morning Drizzle Calming Cream 50 g
Stoc Epuizat
Brand: soroci
Soroci Morning Drizzle Calming Cream 50 g Cremă bogată, hidratantă, cu ingrediente vegetale proaspete de proveniență locală.  Perfect echilibrată, oferind beneficii de calmare și refacere. Îmbunătățește textura neuniformă a pielii prin puterea sa de hidratare, creând o bază mai bună pentru p..
119,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Soroci Morning Drizzle Waterdrop Cream 50 g
Stoc Epuizat
Brand: soroci
Soroci Morning Drizzle Waterdrop Cream 50 g Extract fermentat de perle, prelucrat la nivel intern, care conține o capsulă puternică de hidratare.  Produsul Water Drops creat cu ajutorul acestor ingrediente reface rezistența interioară a pielii.  Redă luminozitatea instantanee a pielii.F..
99,00 Lei
Fără TVA:83,19 Lei
Soroci NMF Serum 30ml
Stoc Epuizat
Brand: soroci
Soroci NMF Serum 30ml Serul NMF Soroci redă aspectul de piele hrănită tenului tău – Factorul Natural de Hidratare (NMF) ajută la menținerea uleiurilor bune, în timp ce uleiul din tărâțe de orez reține hidratarea și combate semnele îmbătrânirii! Extractul de rădăcină de lemn-dulce este un antiinflam..
119,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Soroci Recovery BB Cream 30 ml
Stoc Epuizat
Brand: soroci
Soroci Recovery BB Cream 30 ml Crema de refacere BB Soroci este un concept nou de cremă BB de protecție împotriva UV, care pătrunde ușor în piele și conține pigmenți naturali din Caolin și Aronia pentru a reda culoarea naturală a pielii. Aceast BB cream poate fi folosit în siguranță de adolescenți..
129,00 Lei
Fără TVA:108,40 Lei
Soroci Repair Skin Softener 50 ml
Stoc Epuizat
Brand: soroci
Soroci Repair Skin Softener 50 mlEmolientul pentru repararea pielii Soroci este soluția pentru îngrijirea completă a pielii – tonifică, repară și hidratează. Imediat ce veți aplica acest produs pe piele, veți simți cum se îmbunătățește textura acesteia – pielea devine mai catifelată și mai atrăgăto..
86,87 Lei
Fără TVA:73,00 Lei
Soroci Soothing Skin Toner 50 ml
Stoc Epuizat
Brand: soroci
Soroci Soothing Skin Toner 50 mlEnergizant și blând în același timp, acest produs ajută la reechilibrarea pH-ului pielii. Exfoliază pentru a elimina celulele moarte ale pielii și curăță în același timp porii pentru a lăsa tenul rafinat și sănătos. Ingrediente principale: Extract de rădăcină de ulm..
83,30 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.