Coș de Cumparaturi

RefectoCil

Brand: RefectoCil
Creion sprâncene cu pensulă - REFECTOCIL Full Brow Liner 1 (Light) Creionul pentru sprâncene nr.1 Light a fost creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare dar și pentru uz personal. Acesta este deschis la culoare fiind ideal pentru definirea și umplerea sprâncenelor. Cu vârful fin ..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Brand: RefectoCil
Creion sprâncene cu pensulă REFECTOCIL Full Brow Liner 2 (Medium) Creionul pentru sprâncene nr.2 Medium a fost creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare dar și pentru uz personal. Acesta este ideal pentru definirea și umplerea sprâncenelor. Cu vârful fin se pot trasa linii perfec..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Brand: RefectoCil
Creion sprâncene cu pensulă REFECTOCIL Full Brow Liner 3 (Dark) Creionul pentru sprâncene nr.3 Dark a fost creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare dar și pentru uz personal. Acesta este ideal pentru definirea și umplerea sprâncenelor. Cu vârful fin se pot trasa linii perfecte p..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Brand: RefectoCil
Kit laminare sprâncene - REFECTOCIL Brow Lamination Kit Kit-ul de laminare pentru sprâncene a fost creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare. Beneficii: - Timpul de tratament este de numai 10 minute. - Ideal pentru a da formă sprâncenelor, asigurând un aspect impecabil. - Rez..
269,00 Lei
Fără TVA:226,05 Lei
Brand: RefectoCil
Set iluminator pentru sprâncene - REFECTOCIL Brow Highlighter Set REFECTOCIL Brow Highlighter Set este creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare dar și pentru uz personal. Acesta este conceput pentru a contura și pentru a evidenția culoarea naturală și forma sprâncenelor. Textu..
99,90 Lei
Fără TVA:83,95 Lei
Brand: RefectoCil
RefectoCil EyeLash Curl/Lift Eyelash Lifter - LIFTING TOOL RefectoCil EyeLash Curl/Lift Eyelash Lifter - LIFTING TOOL - Instrument folosit la ridicarea și așezarea genelor naturale pe bigudiu și formele de silicon în procesul de laminare și permanent de gene...
69,90 Lei
Fără TVA:58,74 Lei
Kit Refectocil Brow & Lash Bar - Noua Editie Kit Refectocil Brow & Lash Bar - Noua Editie
Stoc Epuizat
Brand: RefectoCil
Kit Refectocil Brow & Lash Bar - Noua Editie Noul RefectoCil Lash&Brow Styling Display contine toate produsele, materialele si echipamentele care sunt necesare pentru vopsirea profesionala a genelor si a sprancenelor in saloanele de infrumusetare. Continut Kit Refectocil Brow & Lash ..
418,88 Lei
Fără TVA:352,00 Lei
Brand: RefectoCil
Refectocil Creion cosmetic Alb pentru contur sprâncene - Brow Mapper Pen Pentru conturat ș definit formele sprăncenelor în exteriorul procedurii. Acest creion cosmetic alb a fost conceput special pentru utilizare pe piele. Fiind mai moale decât un creion tradițional, culoarea aluneca pe piele c..
29,90 Lei
Fără TVA:25,13 Lei
KIT LIFTING GENE RefectoCil 36 aplicari (13 minute) KIT LIFTING GENE RefectoCil 36 aplicari (13 minute)
Stoc Epuizat
Brand: RefectoCil
KIT LIFTING GENE RefectoCil 36 aplicari (13 minute) Noul Set RefectoCil pentru lifting de gene (36 de aplicări) vine într-o geantă nouă, rezistentă la apă. Adezivul din pachet a fost de asemenea optimizat, noul recipient ajutând la obținerea unei calități maxime a produsului și a duratei de viață. ..
299,90 Lei
Fără TVA:252,02 Lei
KIT PERMANENT GENE RefectoCil 36 aplicari (13 minute) KIT PERMANENT GENE RefectoCil 36 aplicari (13 minute)
Stoc Epuizat
Brand: RefectoCil
KIT PERMANENT GENE RefectoCil 36 aplicari - varianta noua doar 13 minute Noul kit RefectoCil pentru permanent de gene (36 de aplicari) vine intr-o geanta noua, rezistenta la apa. Adezivul din pachet a fost de asemenea optimizat, noul recipient ajutand la obtinerea unei calitati maxime a produsului ..
249,90 Lei
Fără TVA:210,00 Lei
Kit RefectoCil vopsea gene si sprancene - Culori de baza Kit RefectoCil vopsea gene si sprancene - Culori de baza
Stoc Epuizat
Brand: RefectoCil
Kit RefectoCil vopsea gene si sprancene - Culori de baza Setul de bază RefectoCil este setul ideal de început pentru cei care doresc să folosească pentru prima dată produsele RefectoCil pentru vopsit gene și sprâncene. Setul este ambalat într-o geantă de plastic mică unde veți găsi toate produsele..
319,00 Lei
Fără TVA:268,07 Lei
Brand: RefectoCil
Kit RefectoCil vopsea gene si sprancene - Culori de SpecialeAcesta set este special creat pentru cosmeticienii care doresc sa ofere servicii profesionale de vopsire a genelor si sprancenelor. Pe langa cele doua culori standard de light brown si deep black, kitul contine si culorile speciale: red, de..
319,00 Lei
Fără TVA:268,07 Lei
Refectocil Set 60 perechi - Benzi Indepartare / Stilizare Sprancene Brow Styling Strips
Stoc Epuizat
Brand: RefectoCil
Refectocil Benzi Indepartare / Stilizare Sprancene Brow Styling Strips Formă perfectă în doar 2 minute! Benzi de ceară unice și patentate, se adaptează la oricare formă de sprâncene și asigură obținerea unei forme perfecte a sprâncenei, 2/3 ascendentă, 1/3 descendentă. Astfel ochiul pare mai mare..
179,90 Lei
Fără TVA:151,18 Lei
Brand: RefectoCil
Rezerva Refectocil permanent gene + neutralizant Versiunea noua imbunatatita (8+5 Minute).Pachetul contine RefectoCil Gel permanent si solutie fixativa RefectoCil.Cu RefectoCil gel permanent,  genele sunt pregatite pentru a rezista cat mai mult, iar neutralizant(solutia fixativa) le va fixa ul..
74,90 Lei
Fără TVA:62,94 Lei
RefectoCil Gel Fixare Gene Permanent Gene
Stoc Epuizat
Brand: RefectoCil
RefectoCil Gel Fixare Gene Permanent Gene Adezivul RefectoCil este ideal pentru fixarea genelor mai rebele pe rola RefectoCil inainte de aplicarea permanentului de gene.Ingrediente RefectoCil Gel Fixare Gene Permanent Gene:Latex, Titanium Dioxide, Water..
54,90 Lei
Fără TVA:46,13 Lei
Brand: RefectoCil
Balsam Gel protectie si intretinere gene si sprancene RefectoCilGelul RefectoCil intretine si protejeaza culoarea si stilul sprancenelor / genelor vopsite.Formula unica Colour Protect protejeaza culoarea si asigura un efect prelungit de prospetime al culorii pentru sprancene si gene. D-pantenolul pa..
54,90 Lei
Fără TVA:46,14 Lei
Brand: RefectoCil
Balsam Gel protectie si intretinere gene si sprancene RefectoCilCel mai nou balsam din gama RefctoCil pentru ingrijirea genelor şi sprâncenelor. Bogat în uleiuri şi vitamine, îngrijeşte firele de gene.Peste noapte, vitaminele și uleiurile vegetale întăresc părul, făcându-l sănătos, strălucitor și ma..
54,90 Lei
Fără TVA:46,14 Lei
Brand: RefectoCil
Lash & Brow Booster RefectoCilPentru genele de până la 56% mai lungi, precum și sprâncenele mai groase și mai lungi, cu mai puține goluri! Formula cu substanțe active naturale prelungește fazele de creștere în rădăcinile părului și astfel susține părul să devină semnificativ mai lung și mai gros..
280,80 Lei
Fără TVA:235,97 Lei
Brand: RefectoCil
Refectocil Intense Brows Intensifying Gel Activator - Step 2 15ml INTENSE BROW[N]SBun venit într-o nouă eră a stilizarii pentru sprâncene și gene!Pentru sprancene si gene, expresive si naturale – numai pentru uz comercial!Noul sistem patentat de vopsire este disponibil în 4 culori, care durează pân..
65,00 Lei
Fără TVA:54,62 Lei
Brand: RefectoCil
Refectocil Intense Brows Intensifying Primer - Medium 15ml INTENSE BROW[N]SBun venit într-o nouă eră a stilizarii pentru sprâncene și gene!Pentru sprancene si gene, expresive si naturale – numai pentru uz comercial!Noul sistem patentat de vopsire este disponibil în 4 culori, care durează până la 6 ..
31,00 Lei
Fără TVA:26,05 Lei
Brand: RefectoCil
Refectocil Intense Brows Intensifying Primer - Strong 15ml INTENSE BROW[N]SBun venit într-o nouă eră a stilizarii pentru sprâncene și gene!Pentru sprancene si gene, expresive si naturale – numai pentru uz comercial!Noul sistem patentat de vopsire este disponibil în 4 culori, care durează până la 6 ..
31,00 Lei
Fără TVA:26,05 Lei
Brand: RefectoCil
Refectocil Intense Brows Remover Vopsea 150ml INTENSE BROW[N]SBun venit într-o nouă eră a stilizarii pentru sprâncene și gene!Pentru sprancene si gene, expresive si naturale – numai pentru uz comercial!Noul sistem patentat de vopsire este disponibil în 4 culori, care durează până la 6 săptămâni și ..
49,90 Lei
Fără TVA:41,93 Lei
Brand: RefectoCil
Vopsea gene si sprancene Refectocil Intense Brows Step 1 - Ash Brown 15ml (3 - 7 minute) INTENSE BROW[N]SBun venit într-o nouă eră a stilizarii pentru sprâncene și gene!Pentru sprancene si gene, expresive si naturale – numai pentru uz comercial!Noul sistem patentat de vopsire este disponibil în 4 c..
39,00 Lei
Fără TVA:32,77 Lei
Brand: RefectoCil
Vopsea gene si sprancene Refectocil Intense Brows - Black Brown 15ml INTENSE BROW[N]SBun venit într-o nouă eră a stilizarii pentru sprâncene și gene!Pentru sprancene si gene, expresive si naturale – numai pentru uz comercial!Noul sistem patentat de vopsire este disponibil în 4 culori, care durează ..
39,00 Lei
Fără TVA:32,77 Lei
Brand: RefectoCil
Vopsea gene si sprancene Refectocil Intense Brows Step 1 - Chocolate Brown 15ml (3 - 7 minute) INTENSE BROW[N]SBun venit într-o nouă eră a stilizarii pentru sprâncene și gene!Pentru sprancene si gene, expresive si naturale – numai pentru uz comercial!Noul sistem patentat de vopsire este disponibil ..
39,00 Lei
Fără TVA:32,77 Lei
Brand: RefectoCil
Vopsea gene si sprancene Refectocil Intense Brows Step 1 - Deep Brown 15ml (3 - 7 minute) INTENSE BROW[N]SBun venit într-o nouă eră a stilizarii pentru sprâncene și gene!Pentru sprancene si gene, expresive si naturale – numai pentru uz comercial!Noul sistem patentat de vopsire este disponibil în 4 ..
39,00 Lei
Fără TVA:32,77 Lei
Brand: RefectoCil
RefectoCil Bigudiuri Permanent de Gene - S Bigudiuri RefectoCil pentru permanent si laminare gene marime S (diametrul bigudiurilor este de 3 mm). Avand posibilitatea de a alege dintre 5 marimi diferite de bigudiuri, puteti obtine curbura genelor perfecta pentru fiecare clienta, indiferent de lun..
38,90 Lei
Fără TVA:32,69 Lei
Brand: RefectoCil
RefectoCil Bigudiuri Permanent de Gene - M Bigudiuri RefectoCil pentru permanent si laminare gene marime M (diametrul bigudiurilor este de 4 mm). Avand posibilitatea de a alege dintre 5 marimi diferite de bigudiuri, puteti obtine curbura genelor perfecta pentru fiecare clienta, indiferent de lun..
38,90 Lei
Fără TVA:32,69 Lei
Brand: RefectoCil
RefectoCil Bigudiuri Permanent de Gene - L Bigudiuri RefectoCil pentru permanent si laminare gene marime L (diametrul bigudiurilor este de 5 mm). Avand posibilitatea de a alege dintre 5 marimi diferite de bigudiuri, puteti obtine curbura genelor perfecta pentru fiecare clienta, indiferent de lun..
38,90 Lei
Fără TVA:32,69 Lei
Brand: RefectoCil
RefectoCil Bigudiuri Permanent de Gene - XL Bigudiuri RefectoCil pentru permanent si laminare gene marime XL (diametrul bigudiurilor este de 6 mm). Avand posibilitatea de a alege dintre 5 marimi diferite de bigudiuri, puteti obtine curbura genelor perfecta pentru fiecare clienta, indiferent de l..
38,90 Lei
Fără TVA:32,69 Lei
Brand: RefectoCil
RefectoCil Bigudiuri Permanent de Gene - XXL Bigudiuri RefectoCil pentru permanent si laminare gene marime XXL (diametrul bigudiurilor este de 7 mm). Avand posibilitatea de a alege dintre 5 marimi diferite de bigudiuri, puteti obtine curbura genelor perfecta pentru fiecare clienta, indiferent de..
38,90 Lei
Fără TVA:32,69 Lei
Brand: RefectoCil
Vopsea gene si sprancene RefectoCil - Blonde Brow Nr. 0 RefectoCil Blonde Brow permite decolorarea sprancenelor cu pana la trei nuante mai deschise. De ce sa folosesti RefectoCil Blonde Brow?: Pentru a decolora sprancenele naturale. Clientele cu parul vopsit in nuante de blond, a caror culoare na..
24,99 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Brand: RefectoCil
Vopsea gene si sprancene RefectoCil - Pure Black Nr.1Datorita compozitiei noi si optimizate, RefectoCil Pure Black vopseste acum chiar mai negru decat negrul. Rezultatul este patrunzator, cu un efect plin si mai intens ca pana acum, astfel genele vor parea mai lungi si mai voluminoase. Cu Ref..
24,99 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Brand: RefectoCil
Vopsea gene si sprancene RefectoCil - Graphite Nr.1.1Vopseaua Refectocil Graphite este potrivita in special sprancenelor grizonate. Aceasta nuanta acopera discret firele de par albe sau gri si le confera tonuri de la gri deschis pana la gri inchis.Cu RefectoCil veti obtine in urma vopsirii genelor s..
24,99 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Brand: RefectoCil
Vopsea gene si sprancene RefectoCil - Blue Black Nr.2RefectoCil Nr. 2 Blue Black este o nuanta de negru cu reflexii albastre asigurand o intensitate mai mare a culorii. Aceasta culoare este ideala pentru cine isi doreste mai mult decat un negru simplu.Cu RefectoCil veti obtine in urma vopsirii genel..
24,99 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Brand: RefectoCil
Vopsea gene si sprancene RefectoCil - Natural Brown Nr.3 RefectoCil No. 3 Natural Brown este o nuanta foarte inchisa de maro care acopera foarte bine, este recomandata in special pentru clientele care doresc un look cat mai natural.Tips: Amestecand No. 3 Natural Brown cu No. 3.1 Light Brown se poat..
24,99 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Brand: RefectoCil
Vopsea gene si sprancene RefectoCil - Light Brown Nr.3.1RefectoCil No. 3.1 Light Brown poate fi folosita pentru a evidentia genele si sprancenele de culoare blond deschis sau maro deschis. Acest ton este preferat in special de clientele cu par blond care doresc intensificarea in mod natural si discr..
24,99 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Brand: RefectoCil
Vopsea gene si sprancene RefectoCil - Chestnut Nr.4Formula noua si optimizata ofera 2 noi avantaje esentiale:- RefectoCil Chestnut acum se poate amesteca cu alte culori din gama si astfel se pot obtine o multitudine de noi posibilitati de a vopsi genele si sprancenele.- Timpul de aplicare micsorat l..
24,99 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Brand: RefectoCil
Vopsea gene si sprancene RefectoCil - Red Nr. 4.1Formula noua si optimizata ofera 2 noi avantaje esentiale:- RefectoCil Red acum se poate amesteca cu alte culori din gama si astfel se pot obtine o multitudine de noi posibilitati de a vopsi genele si sprancenele.- Timpul de aplicare micsorat la 10 mi..
24,99 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Brand: RefectoCil
Oxidant lichid RefectoCil 3% - 100 mlOxidantul RefectoCil lichid are o formula special conceputa pentru a fixa culoarea vopselei folosite pentru gene si sprancene.Important: Numai folosirea oxidantului impreuna cu vopseaua pentru gene si sprancene RefectoCil garanteaza rezultatul mult dorit al culor..
21,00 Lei
Fără TVA:17,65 Lei
Brand: RefectoCil
Oxidant crema RefectoCil 3% - 100 mlPe langa oxidantul lichid, acum este disponibila si varianta crema a acestuia. Datorita consistentei cremoase, acesta poate fi mult mai usor amestecat cu vopseaua de gene si sprancene si face aplicarea acesteia mult mai facila. Capatul special conceput pentru picu..
23,90 Lei
Fără TVA:20,08 Lei
Brand: RefectoCil
Solutie de indepartat vopsea RefectoCil 150mlPetele ramase in urma procesului de vopsire pot fi indepartate rapid si usor cu ajutorul solutiei de indepartat RefectoCil. Datorita formulei sale usoare, solutia poate fi folosita chiar si in jurul zonei sensibile a ochiului.Ingrediente Solutie de indepa..
39,90 Lei
Fără TVA:33,53 Lei
Brand: RefectoCil
Solutie de indepartat vopsea Sensitive RefectoCil 100mlPetele ramase in urma procesului de vopsire pot fi indepartate rapid si usor cu ajutorul solutiei de indepartat RefectoCil. Datorita formulei sale usoare, solutia poate fi folosita chiar si in jurul zonei sensibile a ochiului.Instructiuni Soluti..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Brand: RefectoCil
Apă Micelară RefectoCil 150 ml Noul demachiant RefectoCil este o formulă fără ulei care îndepărtează foarte rapid, ușor și cu grijă chiar și cel mai rezistent machiaj al ochilor. După folosirea acesteia genele și sprâncenele sunt pregătite pentru vopsire. Procedeul de pregătire al genelor și sprân..
24,90 Lei
Fără TVA:20,92 Lei
Brand: RefectoCil
Solutie Salina Refectocil 150ml După demachierea clasică, de obicei mai rămân impurități, iar pielea nu e degrasată în totalitate. Soluția Salină RefectoCil elimină rezidurile de grăsime înainte de vopsirea genelor și a sprâncenelor. Instrucțiuni Solutie Salina Refectocil 150ml: Înainte de aplica..
25,00 Lei
Fără TVA:21,01 Lei
Brand: RefectoCil
Cremă de protecție piele RefectoCil 75 ml Refectocil Cremă de protecție "Skin Protection Cream & Eye Mask" cu unt de Shea, ulei de migdale, mușețel, vitamina E și D-panthenol. A fost special creată ca o cremă de îngrijire și protecție a pielii în cadrul procedurii de vopsire a genelor și sprân..
25,90 Lei
Fără TVA:21,77 Lei
Brand: RefectoCil
Dischete EXTRA protectie pentru vopsit gene RefectocilDischetele Refectocil pentru vopsit gene se folosesc pentru protectia pielii in timpul operatiunii de colorare a genelor.Se aplica cu usurinta pe pleoapa inferioara si sunt confectionate din hartie speciala. Materialul extra moale si forma hartie..
22,90 Lei
Fără TVA:19,24 Lei
Brand: RefectoCil
Dischete protectie pentru vopsit gene RefectocilDischetele Refectocil pentru vopsit gene se folosesc pentru protectia pielii in timpul operatiunii de colorare a genelor.Se aplica cu usurinta pe pleoapa inferioara si sunt confectionate din hartie speciala care absoarbe excesul de vopsea. Materialul s..
18,90 Lei
Fără TVA:15,88 Lei
Brand: RefectoCil
Mini set amestecare vopsea gene si sprancene RefectoCil rose goldSetul este alcatuit din 5 mini-vase si 5 betisoare pentru amestecarea vopselei de gene si sprancene. Vasul este fabricat dintr-un plastic usor si rezistent care poate fi spalat cu usurinta. Forma vasului permite asezarea usoara si sigu..
22,00 Lei
Fără TVA:18,49 Lei
Brand: RefectoCil
RefectoCil Browista Palette (mana si inel) Glisați paleta Browista pe spatele mâinii sau inelul Browista pe deget și începeți să nuanțați. În cele două compartimente nuanțele de gene și sprâncene pot fi amestecate simultan, marcajul practic pe vas arată raportul ideal de amestecare. Caracteristic..
39,90 Lei
Fără TVA:33,53 Lei
Afişare 1 - 50 din 65 (2 pagini)
Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.