Coș de Cumparaturi

Spatule de Ceara, Accesorii

Brand: Xanitalia Pro
Încălzitor pentru ceară Xanitalia ELEGANCE 800 ml Acest încălzitor are o capacitate de 800 ml și este ideal pentru a topi ceara elastică, tradițională sub formă de granule, discuri sau tablete. Încățzitorul menține ceara la o temperatură bună în timpul epilării. Termostat reglabil. Se vinde..
265,37 Lei
Fără TVA:223,00 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Încălzitor pentru ceară Xanitalia JOLLY 400 ml Acest încălzitor are o capacitate de 400 ml și este ideal pentru a topi ceara elastică, tradițională sub formă de granule, discuri sau tablete. Încățzitorul menține ceara la o temperatură bună în timpul epilării. Termostat reglabil. Se vinde fă..
168,20 Lei
Fără TVA:141,34 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Recipient pentru încălzit ceara cu mâner pliabil Xanitalia 400 ml Acest recipient este ideal pentru a încălzi orice tip de ceara - tradițională, elastică sau granule. Mânerul pliabil vă va permite să îndepărtați în siguranță vasul fără să vă ardeți. Formatul recipientului se adaptează perfect ..
44,90 Lei
Fără TVA:37,73 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Recipient pentru încălzit ceara cu mâner pliabil Xanitalia 800 ml Acest recipient este ideal pentru a încălzi orice tip de ceara - tradițională, elastică sau granule. Mânerul pliabil vă va permite să îndepărtați în siguranță vasul fără să vă ardeți. Formatul recipientului se adaptează perfect ..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Slip de unică folosință pentru femei Xanitalia - 100 buc/setSlip de unică folosință pentru femei pot fi folosiți atat în saloanele de înfrumusețare cât și pentru uz personal. Ideali pentru proceduri cosmetice igienice. Caracteristici: - fabricat din țesătură nețesută din polipropilenă - cu el..
61,88 Lei
Fără TVA:52,00 Lei
Brand: Xanitalia Pro
String de unică folosință pentru femei Xanitalia - 100 buc/setString de unică folosință pentru femei pot fi folosiți atat în saloanele de înfrumusețare cât și pentru uz personal. Ideali pentru proceduri cosmetice igienice. Caracteristici: - fabricat din țesătură nețesută din polipropilenă - c..
59,50 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Tanga de unică folosință pentru femei Xanitalia - 100 buc/setTanga de unică folosință pentru femei pot fi folosiți atat în saloanele de înfrumusețare cât și pentru uz personal. Ideali pentru proceduri cosmetice igienice. Caracteristici: - fabricat din țesătură nețesută din polipropilenă - cu ..
69,50 Lei
Fără TVA:58,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Încălzitor ceară Xanitalia Set Competition 100 ml Încălzitor de ceară eficient și rapid. Se folosește pentru încălzirea rezervelor de ceară de unică folosință de 100 ml. Piesa de mână din gama Evolution are o formă ergonomică modernă. Convenabil în utilizare, încălzește ceara rapid și facilitează..
49,90 Lei
Fără TVA:41,93 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Încălzitor ceară Xanitalia Set Evolution Mono 100 ml Încălzitor de ceară eficient și rapid. Se folosește pentru încălzirea rezervelor de ceară de unică folosință de 100 ml. Piesa de mână din gama Evolution are o formă ergonomică modernă. Convenabil în utilizare, încălzește ceara rapid și facilite..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Încălzitore ceară Xanitalia Set Evolution Duo 100 ml Încălzitor de ceară eficient și rapid. Se folosește pentru încălzirea rezervelor de ceară de unică folosință de 100 ml. Piesa de mână din gama Evolution are o formă ergonomică modernă. Convenabil în utilizare, încălzește ceara rapid și facilite..
239,90 Lei
Fără TVA:201,60 Lei
Încălzitore ceară Xanitalia Set Evolution Trio 100 ml
Stoc Epuizat
Brand: Xanitalia Pro
Încălzitore ceară Xanitalia Set Evolution Trio 100 ml Încălzitor de ceară eficient și rapid. Se folosește pentru încălzirea rezervelor de ceară de unică folosință de 100 ml. Piesa de mână din gama Evolution are o formă ergonomică modernă. Convenabil în utilizare, încălzește ceara rapid și facilit..
289,90 Lei
Fără TVA:243,61 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Spatulă din oțel inoxidabil Xanitalia - 21.5 cm Spatulă din oțel inoxidabil cu mâner din lemn, rotunjită la capăt. Spatula este un instrument igienic pentru distribuirea cremelor și a măștilor. Spatulă metalică este un instrument perfect pentru epilarea cu ceară sau zahăr...
18,90 Lei
Fără TVA:15,88 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Spatulă din oțel inoxidabil Xanitalia - 22 cm Spatulă din oțel inoxidabil cu mâner din lemn, rotunjită la capăt. Spatula este un instrument igienic pentru distribuirea cremelor și a măștilor. Spatulă metalică este un instrument perfect pentru epilarea cu ceară sau zahăr...
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Spatulă din oțel inoxidabil Xanitalia - 23 cm Spatulă îngustă din oțel inoxidabil cu mâner din lemn, rotunjită la capăt. Spatula este un instrument igienic pentru distribuirea cremelor și a măștilor. Spatulă metalică este un instrument perfect pentru epilarea cu ceară sau zahăr...
21,90 Lei
Fără TVA:18,40 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Spatulă din oțel inoxidabil Xanitalia - 24.5 cm Spatulă lată din oțel inoxidabil cu mâner din lemn, rotunjită la capăt. Spatula este un instrument igienic pentru distribuirea cremelor și a măștilor. Spatulă metalică este un instrument perfect pentru epilarea cu ceară sau zahăr...
23,90 Lei
Fără TVA:20,08 Lei
Spatule Ceara Epilare Set 50 buc Spatule Ceara Epilare Set 50 buc
Stoc Epuizat
Set 50 Spatule din Lemn pentru Ceara Spatula din lemn pentru aplicarea cerii tradiționale. Spatula este ideala pentru aplicarea fașiilor de ceară traditională pe piele, în special în zona feței, inghinală sau la incheieturi. Set 50 Spatule din Lemn pentru Ceara Se livreaza set de 50 bucați..
14,90 Lei
Fără TVA:12,52 Lei
Set 50 spatule din lemn - 11 cm
Stoc Epuizat
Brand: Xanitalia Pro
Set 50 spatule din lemn - 11 cm Spatula din lemn este un instrument igienic potrivit pentru a aplica pe piele ceara sau pasta moale de zahăr pentru depilare...
9,90 Lei
Fără TVA:8,32 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Set 200 spatule din lemn - 15 cm Spatula din lemn este un instrument igienic potrivit pentru a aplica pe piele ceara sau pasta moale de zahăr pentru depilare...
49,00 Lei
Fără TVA:41,18 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Inel metalic pentru spatula de ceară Inelul de susținere a spatulei este un inel foarte practic din metal care facilitează extragerea recipientului de ceară din încălzitor. De asemenea, vă permite să plasați spatula și să eliminați excesul de ceară de pe ea. Ideal ca suport pentru amplasarea spat..
17,90 Lei
Fără TVA:15,04 Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)

Spatule de Ceara, Accesorii

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.