Coș de Cumparaturi

Piepteni Profesionali Salon

Brand: Xanitalia Pro
Kit Carbon PRO 7 piepteni profesionali Xanitalia Învelișul de carbon/turmalină al pieptenilor profesionali Carbon Pro este ideal pentru descâlcirea părului umed sau uscat fără a genera electricitate statică și frizz. Un produs rezistent la temperatura ridicată a uscătoarelor de păr profesionale, c..
114,90 Lei
Fără TVA:96,56 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Kit Silicon PRO 7 piepteni profesionali Xanitalia Pieptenii din silicon sunt extrem de rezistenți la temperaturi ridicate și substanțe chimice, nu absorb umezeala și sunt incredibil de flexibili și elastici. Cu dinții rotunjiți pentru a proteja părul și pielea capului, pieptenii Silicon Pro ajută ..
89,90 Lei
Fără TVA:75,55 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene cu Maner 501 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțelege cum funcți..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene cu Maner 502 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțelege cum funcți..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene cu Maner 503 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțelege cum funcți..
45,01 Lei
Fără TVA:37,82 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Multifunctional Femei 605 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțele..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Multifunctional Femei 606 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțele..
45,01 Lei
Fără TVA:37,82 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Multifunctional Femei 608 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțele..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Multifunctional Femei 609 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțele..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Multifunctional Femei 610 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțele..
60,00 Lei
Fără TVA:50,42 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Multifunctional Femei 611 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțele..
60,00 Lei
Fără TVA:50,42 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Multifunctional Femei 615 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțele..
45,01 Lei
Fără TVA:37,82 Lei
Pieptene pentru Indepartare Paduchi 601 - PEGASUS
Stoc Epuizat
Brand: PEGASUS
Pieptene pentru Indepartare Paduchi 601 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a î..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Barbati 602 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțelege..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Barbati 603 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțelege..
35,00 Lei
Fără TVA:29,41 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Barbati 604 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțelege..
35,00 Lei
Fără TVA:29,41 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene profesional Clipper 514A - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene profesional Clipper 514B - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene profesional Clipper 514C - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene profesional Clipper 516A - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene profesional Clipper 516B - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene profesional Clipper 518A - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene profesional Clipper 518B - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional de Stilizat 401 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțe..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Pieptene Profesional de Stilizat 402 - PEGASUS Pieptene Profesional de Stilizat 402 - PEGASUS
Stoc Epuizat
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional de Stilizat 402 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțe..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional de Stilizat 404 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțe..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional de Stilizat 406 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțe..
45,01 Lei
Fără TVA:37,82 Lei
Pieptene Profesional de Stilizat 506 - PEGASUS Pieptene Profesional de Stilizat 506 - PEGASUS
Stoc Epuizat
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional de Stilizat 506 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțe..
60,00 Lei
Fără TVA:50,42 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional de Stilizat 507/B2 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a î..
60,00 Lei
Fără TVA:50,42 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional de Stilizat 508 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțe..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional de Stilizat 509/B3 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a î..
50,00 Lei
Fără TVA:42,02 Lei
Pieptene Profesional de Stilizat 510 - PEGASUS Pieptene Profesional de Stilizat 510 - PEGASUS
Stoc Epuizat
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional de Stilizat 510 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțe..
70,00 Lei
Fără TVA:58,82 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional de Stilizat 511/B1 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a î..
70,00 Lei
Fără TVA:58,82 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Frizerie 301 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Frizerie 302 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Frizerie 303 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Stilizat 101 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Stilizat 102 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Stilizat 103 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Stilizat 104 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Stilizat 105 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Stilizat 121 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Stilizat 122 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Stilizat 123 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Stilizat 124 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Stilizat 125 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Stilizat 126 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Stilizat 131 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Stilizat 132 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Brand: PEGASUS
Pieptene Profesional Stilizat 133 - PEGASUS Introducem pieptenii profesionali PEGASUS cu 100% cauciuc dur (ebonită) + tehnologia FLEXINITE, tehnologie inteligenta acum in pieptenii de stilizat! Viitorul este aici și revoluționeaza cele mai umile instrumente de styling - pieptenii. Pentru a înțeleg..
40,00 Lei
Fără TVA:33,61 Lei
Afişare 1 - 50 din 61 (2 pagini)

Piepteni Profesionali Salon

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.