Coș de Cumparaturi

Extensii de Gene Mink

Brand: max2originale
EXTENSII GENE MAX2ORIGINALE MINK LASHES COFabricat din fibră sintetică matăExtensiile fără stralucire suplimentară, seamănă cu genele umane.Usoare și moi.MAX2ORIGINALE este o companie specializata in fabricarea genelor false din fibre de cea mai buna calitate.Produsele MAX2ORIGINALE sunt fabricate e..
85,99 Lei
Fără TVA:72,26 Lei
Brand: max2originale
EXTENSII GENE MAX2ORIGINALE MINK LASHES O Fabricat din fibră sintetică matăExtensiile fără stralucire suplimentară, seamănă cu genele umane.Usoare și moi. MAX2ORIGINALE este o companie specializata in fabricarea genelor false din fibre de cea mai buna calitate.Produsele MAX2ORIGINALE sunt fabricat..
85,99 Lei
Fără TVA:72,26 Lei
EXTENSII GENE LASH BLOSSOM SLIM FLAT CASHMERE MINK CCum pot fi făcute cele mai bune gene?Simplu, cele mai bune gene pot fi create folosind cele mai bune materiale!Klossom este o companie specializata in fabricarea genelor false din fibre de cea mai buna calitate (Toray).Despre TorayToray Chemical es..
75,99 Lei
Fără TVA:63,86 Lei
EXTENSII GENE LASH BLOSSOM SLIM FLAT CASHMERE MINK D Cum pot fi făcute cele mai bune gene?Simplu, cele mai bune gene pot fi create folosind cele mai bune materiale!Klossom este o companie specializata in fabricarea genelor false din fibre de cea mai buna calitate (Toray).Despre TorayToray Chemical ..
75,99 Lei
Fără TVA:63,86 Lei
EXTENSII GENE MAX2ORIGINALE GOLDGLAMA REAL MINK - NURCA C
Stoc Epuizat
Brand: max2originale
EXTENSII GENE MAX2ORIGINALE GOLDGLAMA REAL MINK - NURCA CCuloarea neagră intensă scoate linia ochilor în evidență.Look natural.Ușoare și Moi!Această formă ovală ușor aplatizată și stratul cuticular din blana naturală de nurcă măresc rezistența adezivului.Secțiunea transversală al firelor de nurcă es..
130,00 Lei
Fără TVA:109,24 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Extensii de Gene Mink

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.