Coș de Cumparaturi

Unghii

LAMPA PENTRU UNGHII SEMIPERMANENTE WITHSHYAN PRO LAMPA LED GEL 24W
-88 %
Brand: withshyan
LAMPA PENTRU UNGHII SEMIPERMANENTE WITHSHYAN PRO LAMPA LED GEL 24W Lampa profesionala este ideala pentru polimerizarea gelurilor led, soak-off, a ojelor permanente si a gelurilor UV. Ledurile de noua generatie asigura si polimerizarea gelurilor UV. Putere 24W (include incarcator cu mufa micro USD ..
49,90 Lei 400,00 Lei
Fără TVA:41,93 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Bile pufoase din bumbac Xanitalia - 100 buc Bile de bumbac super moi pentru diverse utilizări. Perfecte pentru curățarea pielii delicate a feței și pentru îndepărtarea machiajului. Potrivite pentru diverse utilizări cosmetice (îndepărtarea machiajului, îndepărtarea lacului de unghii). Bilele pu..
7,90 Lei
Fără TVA:6,64 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Clipsuri pentru îndepărtarea ojei semipermanente Xanitalia - 10 buc Un produs care îmbunătățește și ușurează procesul de îndepărtare a gelului, ojei semipermanente sau acrylului de pe unghii. Clipsurile sunt concepute atât pentru îndepărtarea lacului cât și pentru diverse tratamente pentru unghii...
22,61 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro L - PD-25 Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro L - PD-25
Iesit din productie!
Brand: STALEKS
Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro L - PD-25 ● marime L - diametru 25 mm ● adecvat pentru sterilizare în autoclavă sau sterilizator cu aer cald● adecvat pentru dezinfecție cu diverse produse● permite accelerarea procedurii de pedichiură● compatibilitate cu diferite tipuri de abrazive● ..
65,00 Lei
Fără TVA:54,62 Lei
Brand: STALEKS
Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro L - PDset-25 ● marime L - diametru 25 mm ● adecvat pentru sterilizare în autoclavă sau sterilizator cu aer cald● adecvat pentru dezinfecție cu diverse produse● permite accelerarea procedurii de pedichiură● compatibilitate cu diferite tipuri de abraziv..
62,50 Lei
Fără TVA:52,52 Lei
Brand: STALEKS
Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro L 25mm Lung- PDLset-25 ● marime L - diametru 25 mm ● piciorul prelungit de 37 mm permite folosirea discului in aparatele cu aspiratoru ● design unic cu găuri, datorită căruia greutatea instrumentului este redusă, ceea ce reduce solicitarea de pe..
62,50 Lei
Fără TVA:52,52 Lei
Brand: STALEKS
Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro L Umbrela 25mm - UPDset-25 ● marime L - diametru 25 mm ● lungime totala 28 mm ● design unic cu o înclinare, mai ușor în comparație cu un disc obișnuit ● această formă a discului face posibilă reducerea sarcinii mâinii tehnicianului în timpul ..
65,00 Lei
Fără TVA:54,62 Lei
Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro M - PD-20 Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro M - PD-20
Iesit din productie!
Brand: STALEKS
Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro M - PD-20 ● marime M - diametru 20 mm ● adecvat pentru sterilizare în autoclavă sau sterilizator cu aer cald● adecvat pentru dezinfecție cu diverse produse● permite accelerarea procedurii de pedichiură● compatibilitate cu diferite tipuri de abrazive● ..
55,00 Lei
Fără TVA:46,22 Lei
Brand: STALEKS
Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro M - PDset-20 ● marime M - diametru 20 mm ● adecvat pentru sterilizare în autoclavă sau sterilizator cu aer cald● adecvat pentru dezinfecție cu diverse produse● permite accelerarea procedurii de pedichiură● compatibilitate cu diferite tipuri de abraziv..
55,00 Lei
Fără TVA:46,22 Lei
Brand: STALEKS
Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro M 20mm Lung- PDLset-20 ● marime M - diametru 20 mm ● piciorul prelungit de 37 mm permite folosirea discului in aparatele cu aspiratoru ● design unic cu găuri, datorită căruia greutatea instrumentului este redusă, ceea ce reduce solicitarea de pe..
55,00 Lei
Fără TVA:46,22 Lei
Brand: STALEKS
Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro M 20mm Umbrela - UPDset-20 ● marime M - diametru 20 mm ● lungime totala 28 mm ● design unic cu o înclinare, mai ușor în comparație cu un disc obișnuit ● această formă a discului face posibilă reducerea sarcinii mâinii tehnicianului în timpul ..
60,00 Lei
Fără TVA:50,42 Lei
Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro S - PD-15 Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro S - PD-15
Iesit din productie!
Brand: STALEKS
Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro S - PD-15 ● marime S - diametru 15 mm ● adecvat pentru sterilizare în autoclavă sau sterilizator cu aer cald● adecvat pentru dezinfecție cu diverse produse● permite accelerarea procedurii de pedichiură● compatibilitate cu diferite tipuri de abrazive● ..
45,24 Lei
Fără TVA:38,02 Lei
Brand: STALEKS
Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro S - PDset-15 ● marime S - diametru 15 mm ● adecvat pentru sterilizare în autoclavă sau sterilizator cu aer cald● adecvat pentru dezinfecție cu diverse produse● permite accelerarea procedurii de pedichiură● compatibilitate cu diferite tipuri de abraziv..
52,50 Lei
Fără TVA:44,12 Lei
Brand: STALEKS
Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro S 15mm Lung- PDLset-15 ● marime S - diametru 15 mm ● piciorul prelungit de 37 mm permite folosirea discului in aparatele cu aspiratoru ● design unic cu găuri, datorită căruia greutatea instrumentului este redusă, ceea ce reduce solicitarea de pe..
52,50 Lei
Fără TVA:44,12 Lei
Brand: STALEKS
Disc Metalic pentru picioare (baza) Staleks Pro S 15mm Umbrela - UPDset-15 ● marime S - diametru 15 mm ● lungime totala 28 mm ● design unic cu o înclinare, mai ușor în comparație cu un disc obișnuit ● această formă a discului face posibilă reducerea sarcinii mâinii tehnicianului în timpul ..
60,00 Lei
Fără TVA:50,42 Lei
Brand: STALEKS
Disc plastic pentru picioare (baza) inclinat Staleks Pro L 25mm - SPDset-25 ● marime L - diametru 25 mm ● lungime totala 28 mm ● design unic cu o înclinare, mai ușor în comparație cu un disc obișnuit ● mai multă vizibilitate în timpul lucrului cu degetele de la picioare și punctele oarbe a..
35,00 Lei
Fără TVA:29,41 Lei
Brand: STALEKS
Disc plastic pentru picioare (baza) inclinat Staleks Pro M 20mm - SPDset-20 ● marime M - diametru 20 mm ● lungime totala 28 mm ● design unic cu o înclinare, mai ușor în comparație cu un disc obișnuit ● mai multă vizibilitate în timpul lucrului cu degetele de la picioare și punctele oarbe a..
30,00 Lei
Fără TVA:25,21 Lei
Brand: STALEKS
Disc plastic pentru picioare (baza) inclinat Staleks Pro S 15mm - SPDset-15 ● marime S - diametru 15 mm ● lungime totala 28 mm ● design unic cu o înclinare, mai ușor în comparație cu un disc obișnuit ● mai multă vizibilitate în timpul lucrului cu degetele de la picioare și punctele oarbe a..
27,50 Lei
Fără TVA:23,11 Lei
Brand: STALEKS
Disc plastic pentru picioare (baza) Staleks Expert L 25mm - PPDset-25 ● marime L - diametru 25 mm● discul unic este realizat din plastic de înaltă rezistență, datorită căruia este foarte ușor și ușor de utilizat ● îmbunătățește igiena și siguranța procedurii datorită utilizării pilelor de unică ..
35,00 Lei
Fără TVA:29,41 Lei
Brand: STALEKS
Disc plastic pentru picioare (baza) Staleks Expert M 20mm - PPDset-20 ● marime M - diametru 20 mm● discul unic este realizat din plastic de înaltă rezistență, datorită căruia este foarte ușor și ușor de utilizat ● îmbunătățește igiena și siguranța procedurii datorită utilizării pilelor de unică ..
30,00 Lei
Fără TVA:25,21 Lei
Brand: STALEKS
Disc plastic pentru picioare (baza) Staleks Expert S 15mm - PPDset-15 ● marime S - diametru 15 mm● discul unic este realizat din plastic de înaltă rezistență, datorită căruia este foarte ușor și ușor de utilizat ● îmbunătățește igiena și siguranța procedurii datorită utilizării pilelor de unică ..
25,00 Lei
Fără TVA:21,01 Lei
Brand: STALEKS
Disc plastic pentru picioare (picior alungita) Staleks Pro Exclusive M 20mm - PPDLXset-20 ● marime M - diametru 20 mm● picior alungit 37mm - compatibil cu toate typurile de freze unghii ● îmbunătățește igiena și siguranța procedurii datorită utilizării pilelor de unică folosință ● poate fi de..
55,00 Lei
Fără TVA:46,22 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Mănuși protecție UV Xanitalia - mărime universală, albe Aceste mănuși vor proteja maâinile clientelor în timpul realizării manichiurilor tehnice. Mănușile sunt confecționate dintr-un poliester special și sunt concepute pentru protectia mâinilor de razele ultraviolete emanate de lampile UV. Design..
54,90 Lei
Fără TVA:46,14 Lei
Brand: STALEKS
Pila Cristal 155 mm F4-12-155 (FBC-12-155) STALEKS Penseta vine cu toc de culoare neagra...
24,90 Lei
Fără TVA:20,92 Lei
Brand: STALEKS
Pilă din lemn (bază) Staleks Expert WBE-20 - Proiectată pentru a fi utilizată în manichiură ca bază rigidă pentru atașarea benzilor abrazive de unică folosință. - Fabricată din material ecologic - lemn de mesteacăn. - Ușoară (2,9 g), confortabilă la lucru. - Datorită utilizării benzilor de uni..
17,40 Lei
Fără TVA:14,62 Lei
Pila metalica (baza) dreapta-ingusta Staleks Expert MBE-20E Pila metalica (baza) dreapta-ingusta Staleks Expert MBE-20E
Stoc Epuizat
Brand: STALEKS
Pila metalica (baza) dreapta-ingusta Staleks Expert MBE-20E● adecvat pentru sterilizare în autoclavă sau sterilizator cu aer cald● adecvat pentru dezinfecție cu diverse produse● procedură manichiură sigură, risc minim de infecție● compatibilitate cu diferite tipuri de abrazive● Finisaj lustruit nete..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Brand: STALEKS
Pila metalica (baza) Staleks Expert MBE-20● adecvat pentru sterilizare în autoclavă sau sterilizator cu aer cald● adecvat pentru dezinfecție cu diverse produse● procedură manichiură sigură, risc minim de infecție● compatibilitate cu diferite tipuri de abrazive● Finisaj lustruit neted● mâner conforta..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Brand: STALEKS
Pila metalica (baza) Staleks Expert MBE-30● adecvat pentru sterilizare în autoclavă sau sterilizator cu aer cald● adecvat pentru dezinfecție cu diverse produse● procedură manichiură sigură, risc minim de infecție● compatibilitate cu diferite tipuri de abrazive● Finisaj lustruit neted● mâner conforta..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Brand: STALEKS
Pila metalica (baza) Staleks Expert MBE-40 ● adecvat pentru sterilizare în autoclavă sau sterilizator cu aer cald ● adecvat pentru dezinfecție cu diverse produse ● procedură manichiură sigură, risc minim de infecție ● compatibilitate cu diferite tipuri de abrazive ● Finisaj lustruit net..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Brand: STALEKS
Pila metalica laser pentru unghii Staleks Expert 155 mm FE-11-155● îndepărtarea eficientă a pielii dure de la îndoirea unghiilor și corectarea plăcii unghiilor● două grade de asprime● suprafață de lucru mai mare● adecvat pentru sterilizare în autoclavă sau sterilizator cu aer cald● adecvat pentru de..
24,90 Lei
Fără TVA:20,92 Lei
Brand: STALEKS
Pila metalica laser pentru unghii Staleks Expert 165 mm F7-10-165● îndepărtarea eficientă a pielii dure de la îndoirea unghiilor și corectarea plăcii unghiilor● două grade de asprime● suprafață de lucru mai mare● adecvat pentru sterilizare în autoclavă sau sterilizator cu aer cald● adecvat pentru de..
29,90 Lei
Fără TVA:25,13 Lei
Brand: STALEKS
Pila metalica laser pentru unghii Staleks Expert 165 mm FE-11-165● îndepărtarea eficientă a pielii dure de la îndoirea unghiilor și corectarea plăcii unghiilor● două grade de asprime● suprafață de lucru mai mare● adecvat pentru sterilizare în autoclavă sau sterilizator cu aer cald● adecvat pentru de..
29,90 Lei
Fără TVA:25,13 Lei
Brand: STALEKS
Pila metalica laser pentru unghii Staleks Expert 170 mm F7-10-170● îndepărtarea eficientă a pielii dure de la îndoirea unghiilor și corectarea plăcii unghiilor● două grade de asprime● suprafață de lucru mai mare● adecvat pentru sterilizare în autoclavă sau sterilizator cu aer cald● adecvat pentru de..
29,90 Lei
Fără TVA:25,13 Lei
Brand: STALEKS
Pila metalica pentru picioare (baza) Staleks Expert MBE-10● adecvat pentru sterilizare în autoclavă sau sterilizator cu aer cald● adecvat pentru dezinfecție cu diverse produse● procedură pedichiură sigură, risc minim de infecție● compatibilitate cu diferite tipuri de abrazive● Finisaj lustruit neted..
65,00 Lei
Fără TVA:54,62 Lei
Rezerve pentru Pila metalica Staleks Expert Pedichiura (100) - Set 30 buc Rezerve pentru Pila metalica Staleks Expert Pedichiura (100) - Set 30 buc
Stoc Epuizat
Brand: STALEKS
Rezervele DFE-10-100 au fost inlocuite de producatorul STALEKS cu seria alba DFE-10-100W, pentru acest produs corespondentul din noua serie este Rezerve pentru Pila metalica Staleks Expert Pedichiura (100) Albe - Set 30 buc Rezerve pentru Pila metalica Staleks Expert Pedichiura (100) - Set 30 buc● ..
30,00 Lei
Fără TVA:25,21 Lei
Brand: STALEKS
Rezerve pentru Pila metalica Staleks Expert Pedichiura (100) Albe - Set 30 buc - DFE-10-100W● 100 grad abraziune● abraziune de înaltă calitate● adeziune fiabilă la bază● fără umflături la contactul cu apaPentru baza vedeti Pila metalica pentru picioare (baza) Staleks Expert MBE-10..
30,00 Lei
Fără TVA:25,21 Lei
Rezerve pentru Pila metalica Staleks Expert Pedichiura (180) - Set 30 buc Rezerve pentru Pila metalica Staleks Expert Pedichiura (180) - Set 30 buc
Iesit din productie!
Brand: STALEKS
Rezervele DFE-10-180 au fost inlocuite de producatorul STALEKS cu seria alba DFE-10-180W, pentru acest produs corespondentul din noua serie este Rezerve pentru Pila metalica Staleks Expert Pedichiura (180) Albe - Set 30 buc Rezerve pentru Pila metalica Staleks Expert Pedichiura (180) - Set 30 buc● ..
30,00 Lei
Fără TVA:25,21 Lei
Brand: STALEKS
Rezerve pentru Pila metalica Staleks Expert Pedichiura (180) Albe - Set 30 buc ● 180 grad abraziune● abraziune de înaltă calitate● adeziune fiabilă la bază● fără umflături la contactul cu apaPentru baza vedeti Pila metalica pentru picioare (baza) Staleks Expert MBE-10..
30,00 Lei
Fără TVA:25,21 Lei
Brand: STALEKS
Rezerve pentru Pila metalica Staleks Expert Pedichiura (80) - Set 30 buc● 80 grad abraziune● abraziune de înaltă calitate● adeziune fiabilă la bază● fără umflături la contactul cu apaPentru baza vedeti Pila metalica pentru picioare (baza) Staleks Expert MBE-10..
30,00 Lei
Fără TVA:25,21 Lei
Brand: STALEKS
Rezerve pentru Pila metalica Staleks Expert Pedichiura (80) Albe - Set 30 buc DFE-10-80W● 80 grad abraziune● abraziune de înaltă calitate● adeziune fiabilă la bază● fără umflături la contactul cu apaPentru baza vedeti Pila metalica pentru picioare (baza) Staleks Expert MBE-10..
30,00 Lei
Fără TVA:25,21 Lei
Brand: STALEKS
Rezerve Pila cu Spuma pentru disc metalic Pedichiura Staleks Pro M - Albe - Set 50 buc Stratul de spumă al pilelor vă permite să obțineți o potrivire mai strânsă a abrazivului pe suprafața tratată fără pierderi de precizie, presiunea asupra pielii piciorului este redusă, amortizarea este îmbunătăți..
29,00 Lei
Fără TVA:24,37 Lei
Brand: STALEKS
Rezerve Pila inel pentru disc umbrela Staleks Pro L Pedichiura - Set 50 buc ● grad abraziune 80 - 100 -180 - 240 - 320 (in functie de optiunea aleasa) ● marime L (diametru 25 mm) ● abraziune de înaltă calitate ● adeziune fiabilă la bază ● fără umflături la contactul cu apa..
19,98 Lei
Fără TVA:16,79 Lei
Brand: STALEKS
Rezerve Pila inel pentru disc umbrela Staleks Pro M Pedichiura - Set 50 buc ● grad abraziune 80 - 100 -180 - 240 - 320 (in functie de optiunea aleasa) ● marime M (diametru 20 mm) ● abraziune de înaltă calitate ● adeziune fiabilă la bază ● fără umflături la contactul cu apa..
17,50 Lei
Fără TVA:14,71 Lei
Brand: STALEKS
Rezerve Pila inel pentru disc umbrela Staleks Pro S Pedichiura - Set 50 buc ● grad abraziune 80 - 100 -180 - 240 - 320 (in functie de optiunea aleasa) ● marime S (diametru 15 mm) ● abraziune de înaltă calitate ● adeziune fiabilă la bază ● fără umflături la contactul cu apa..
15,00 Lei
Fără TVA:12,61 Lei
Brand: STALEKS
Rezerve Pila pentru disc metalic Staleks Pro L Pedichiura - Set 50 buc ● grad abraziune 80 - 100 -180 - 240 - 320 (in functie de optiunea aleasa) ● marime L (diametru 25 mm) ● abraziune de înaltă calitate ● adeziune fiabilă la bază ● fără umflături la contactul cu apa Pentru baza vedet..
20,00 Lei
Fără TVA:16,81 Lei
Brand: STALEKS
Rezerve Pila pentru disc metalic Staleks Pro L Pedichiura Albe - Set 50 buc (PDF-25) ● grad abraziune 80 - 100 -180 - 240 - 320 (in functie de optiunea aleasa) ● marime L (diametru 25 mm) ● abraziune de înaltă calitate ● adeziune fiabilă la bază ● fără umflături la contactul cu apa Pen..
20,00 Lei
Fără TVA:16,81 Lei
Brand: STALEKS
Rezerve Pila pentru disc metalic Staleks Pro M Pedichiura - Set 50 buc ● grad abraziune 80 - 100 -180 (in functie de optiunea aleasa) ● marime M (diametru 20 mm) ● abraziune de înaltă calitate ● adeziune fiabilă la bază ● fără umflături la contactul cu apa Pentru baza vedeti Disc metal..
17,50 Lei
Fără TVA:14,71 Lei
Brand: STALEKS
Rezerve Pila pentru disc metalic Staleks Pro M Pedichiura Albe - Set 50 buc ● grad abraziune 80 - 100 -180 (in functie de optiunea aleasa) ● marime M (diametru 20 mm) ● abraziune de înaltă calitate ● adeziune fiabilă la bază ● fără umflături la contactul cu apa Pentru baza vedeti Disc ..
20,00 Lei
Fără TVA:16,81 Lei
Brand: STALEKS
Rezerve Pila pentru disc metalic Staleks Pro S Pedichiura - Set 50 buc ● grad abraziune 80 - 100 -180 (in functie de optiunea aleasa) ● marime S (diametru 15 mm) ● abraziune de înaltă calitate ● adeziune fiabilă la bază ● fără umflături la contactul cu apa Pentru baza vedeti Disc metal..
15,00 Lei
Fără TVA:12,61 Lei
Brand: STALEKS
Rola rezerva pila metalica (baza) STALEKS PRO 100 (8M) 100 grad abraziuneutilizatorul alege lungimea rezerveipana la 100 de rezerve din rola de 8 metriabraziune de înaltă calitateadeziune fiabilă la bazănu se umfla in contact cu apadimensiune compactacarcasa de plastic protejeaza hartia abraziva de..
39,96 Lei
Fără TVA:33,58 Lei
Afişare 1 - 50 din 210 (5 pagini)

Produse profesionale pentru manichiură și pedichiură. Produse profesionale unghii.

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.