Coș de Cumparaturi

Capete de freza Tungsten Carbid

Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide (carbon) HEAD - con, negru, L - 14,0mm, Ø 6,0mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin..
82,95 Lei
Fără TVA:69,71 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide (zirconiu) HEAD - cilindru rotunjit, L-14,0 mm, Ø6,0 Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identi..
82,95 Lei
Fără TVA:69,71 Lei
Capăt freză Tungsten carbide (zirconiu) HEAD - con, negru, L - 14,0mm, Ø 6,0mm
Stoc Epuizat
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide (zirconiu) HEAD - con, negru, L - 14,0mm, Ø 6,0mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat pr..
70,00 Lei
Fără TVA:58,82 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - bilă, albastru, Ø1,8 mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin culoarea duzei: ..
67,45 Lei
Fără TVA:56,68 Lei
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - bilă, albastru, Ø2.3 mm
Stoc Epuizat
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - bilă, albastru, Ø2.3 mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin culoarea duzei: ..
66,00 Lei
Fără TVA:55,46 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - bilă, roșu, Ø1.0 mm (cu prelungire îngustă) Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat p..
66,00 Lei
Fără TVA:55,46 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - cilindru rotunjit, albastru, L - 13mm, Ø 5mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identif..
74,95 Lei
Fără TVA:62,98 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză tungsten carbide HEAD - cilindru rotunjit, extra fin, L-13mm, Ø5mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat pr..
71,00 Lei
Fără TVA:59,66 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - cilindru rotunjit, roșu, L14 mm, Ø6.0 mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin..
66,00 Lei
Fără TVA:55,46 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - cilindru rotunjit, roșu, Ø2,3 mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin culoare..
54,00 Lei
Fără TVA:45,38 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - cilindru, albastru, L14.0 mm, Ø6.0 mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin cu..
66,00 Lei
Fără TVA:55,46 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - cilindru, roșu, L12.5 mm, Ø5.0 mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin culoar..
56,00 Lei
Fără TVA:47,06 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con rotunjit, albastru,  L - 14,0mm, Ø 6,0mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identif..
74,95 Lei
Fără TVA:62,98 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con rotunjit, albastru,  L - 14,0mm, Ø 6,0mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor id..
82,95 Lei
Fără TVA:69,71 Lei
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con rotunjit, delicat,  L - 14,0mm, Ø 6,0mm
Stoc Epuizat
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con rotunjit, delicat, L - 14,0mm, Ø 6,0mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat pr..
71,00 Lei
Fără TVA:59,66 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con rotunjit, roșu,  L - 14,0mm, Ø 6,0mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat..
74,95 Lei
Fără TVA:62,98 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con rotunjit, roșu, L- 8,0mm, Ø 1,6mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat pr..
54,00 Lei
Fără TVA:45,38 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con rotunjit, verde, L - 14,0mm, Ø 6,0mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin..
74,95 Lei
Fără TVA:62,98 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, albastru, L - 14,0mm, Ø 2,3mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin culoa..
66,00 Lei
Fără TVA:55,46 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, albastru,  L - 14.0mm, Ø 4.0 mm (pentru stângaci) Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi us..
76,01 Lei
Fără TVA:63,87 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, albastru, L - 14.0mm, Ø 6.0 mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin culo..
56,00 Lei
Fără TVA:47,06 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, albastru,  L - 14.0mm, Ø 6.0 mm (pentru stângaci) Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi us..
74,95 Lei
Fără TVA:62,98 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, albastru,  L - 14.0mm, Ø 6.0 mm, New blue Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor ident..
66,00 Lei
Fără TVA:55,46 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, albastru, L - 13,0mm, Ø 5,0mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin ..
69,00 Lei
Fără TVA:57,98 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, albastru, L - 14,0mm, Ø 6,0mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin ..
70,00 Lei
Fără TVA:58,82 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, albastru, L- 13,0mm, Ø 4,0mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin c..
74,95 Lei
Fără TVA:62,98 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, galben, L - 14,0mm, Ø 6,0mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin cu..
65,00 Lei
Fără TVA:54,62 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, galben, L-13.0 mm, Ø 4.0 mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin culoare..
66,00 Lei
Fără TVA:55,46 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, galben, L-14.0 mm, Ø 6.0 mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin culoare..
66,00 Lei
Fără TVA:55,46 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, roșu,  L - 13.0mm, Ø 4.0 mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin cu..
66,00 Lei
Fără TVA:55,46 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, roșu,  L - 14,0mm, Ø 2,3mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin cul..
66,00 Lei
Fără TVA:55,46 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, roșu, L - 14,0mm, Ø 6,0mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin culoarea ..
69,00 Lei
Fără TVA:57,98 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, verde,  L - 13.0mm, Ø 4.0 mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin c..
66,00 Lei
Fără TVA:55,46 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, verde, L - 14,0mm, Ø 6,0mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin cul..
74,95 Lei
Fără TVA:62,98 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - con, verde, L-13.0 mm, Ø 4.0 mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin culoarea..
66,00 Lei
Fără TVA:55,46 Lei
Brand: HEAD
Capăt freză Tungsten carbide HEAD - rotund, galben, L- 4,0 mm, Ø 2,3 mm Carbura de wolfram (sau carbura de tungsten) este de aproximativ două ori mai rigidă decât oțelul și este mult mai densă decât oțelul sau titanul. Gradul abrazivității capetelelor de freză poate fi usor identificat prin culo..
53,00 Lei
Fără TVA:44,54 Lei
Afişare 1 - 36 din 36 (1 pagini)

Capete de freza Tungsten Carbid

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.