Coș de Cumparaturi

Cosmetice, Farduri și Machiaj de Înaltă Calitate

Brand: Xanitalia Pro
Bile pufoase din bumbac Xanitalia - 100 buc Bile de bumbac super moi pentru diverse utilizări. Perfecte pentru curățarea pielii delicate a feței și pentru îndepărtarea machiajului. Potrivite pentru diverse utilizări cosmetice (îndepărtarea machiajului, îndepărtarea lacului de unghii). Bilele pu..
7,90 Lei
Fără TVA:6,64 Lei
Brand: RefectoCil
Creion sprâncene cu pensulă - REFECTOCIL Full Brow Liner 1 (Light) Creionul pentru sprâncene nr.1 Light a fost creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare dar și pentru uz personal. Acesta este deschis la culoare fiind ideal pentru definirea și umplerea sprâncenelor. Cu vârful fin ..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Brand: RefectoCil
Creion sprâncene cu pensulă REFECTOCIL Full Brow Liner 2 (Medium) Creionul pentru sprâncene nr.2 Medium a fost creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare dar și pentru uz personal. Acesta este ideal pentru definirea și umplerea sprâncenelor. Cu vârful fin se pot trasa linii perfec..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Brand: RefectoCil
Creion sprâncene cu pensulă REFECTOCIL Full Brow Liner 3 (Dark) Creionul pentru sprâncene nr.3 Dark a fost creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare dar și pentru uz personal. Acesta este ideal pentru definirea și umplerea sprâncenelor. Cu vârful fin se pot trasa linii perfecte p..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Lampă led circulară - Ring Led Make-Up Light Xanitalia Iluminarea uniformă face din acest produs un instrument profesional care îmbunătățește munca unui make-up artist, asigurând o lumină naturală și neutră, fără umbre. Căldura luminii poate fi reglată, în funcție de mediul înconjurător, printr-o ..
1.290,00 Lei
Fără TVA:1.084,03 Lei
Brand: My Lamination
MY LAMINATION NUDE SKIN CREAM DARK 50 ml - Cremă Nuanțatoare cu efect de hidratare și iluminare cu SPF 20 Cremă nuanțatoare de culoare deschisă, cu ingrediente active hidratante care nuanțează, luminează și uniformizează tonul pielii. Maschează imperfecțiunile și liniile fine, nu încarcă porii, pi..
85,00 Lei
Fără TVA:71,43 Lei
Brand: My Lamination
MY LAMINATION NUDE SKIN CREAM LIGHT 50 ml - Cremă Nuanțatoare cu efect de hidratare și iluminare cu SPF 20 Cremă nuanțatoare de culoare deschisă, cu ingrediente active hidratante care nuanțează, luminează și uniformizează tonul pielii. Maschează imperfecțiunile și liniile fine, nu încarcă porii, p..
85,00 Lei
Fără TVA:71,43 Lei
Brand: My Lamination
MY LAMINATION NUDE SKIN CREAM MEDIUM 50 ml - Cremă Nuanțatoare cu efect de hidratare și iluminare cu SPF 20 Cremă nuanțatoare de culoare deschisă, cu ingrediente active hidratante care nuanțează, luminează și uniformizează tonul pielii. Maschează imperfecțiunile și liniile fine, nu încarcă porii, ..
85,00 Lei
Fără TVA:71,43 Lei
Brand: My Lamination
MY LAMINATION NUDE SKIN CREAM VERY DARK 50 ml - Cremă Nuanțatoare cu efect de hidratare și iluminare cu SPF 20 Cremă nuanțatoare de culoare deschisă, cu ingrediente active hidratante care nuanțează, luminează și uniformizează tonul pielii. Maschează imperfecțiunile și liniile fine, nu încarcă pori..
85,00 Lei
Fără TVA:71,43 Lei
Brand: GEISHA LASHES
Paduri adezive pentru indepartat gene false Set 40 Paduri - 20 Perechi GEISHA LASHESAceaste paduri sunt create pentru protectia ochilor in timpul indepartarii extensiilor de gene.Sunt special create pentru Saloane, Studiouri Cosmetice si Make-up Artisti.Banda de protectie fiind bine conceputa, nu se..
17,90 Lei
Fără TVA:15,04 Lei
Paduri adezive pentru protectie make-upSet 10 Paduri (5 perechi) adezive pentru protectie make-upAceaste paduri sunt create pentru protectia ochilor in timpul machiajului.Sunt special create pentru Saloane, Studiouri Cosmetice si Make-up Artisti.Banda de protectie fiind bine conceputa, nu se scamose..
10,00 Lei
Fără TVA:8,40 Lei
PERIE SPOT CLEANSING BRUSH PERIE SPOT CLEANSING BRUSH
-20 %
SPOT CLEANSING BRUSH Spot Cleansing Brush este o perie cu design special, ideală pentru curatarea extensiilor de gene si a machiajului. Perii periei Geisha Spot Cleansing Brush sunt foarte moi si permit curatarea in profunzimie, eliminand astfel cu usurinta toate rezidurile de pe gene, extensii gen..
19,90 Lei 24,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
PERIE SPOT CLEANSING BRUSH GEISHA LASHES ALBA - CU CUTIE PERIE SPOT CLEANSING BRUSH GEISHA LASHES ALBA - CU CUTIE
-20 %
PERIE SPOT CLEANSING BRUSH GEISHA LASHES ALBA - CU CUTIE GEISHA LASHES Spot Cleansing Brush este o perie cu design special, ideală pentru curatarea extensiilor de gene si a machiajului. Perii periei Geisha Spot Cleansing Brush sunt foarte moi si permit curatarea in profunzimie, eliminand astfel cu ..
19,90 Lei 24,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
PERIE SPOT CLEANSING BRUSH GEISHA LASHES NEAGRA - CU CUTIE PERIE SPOT CLEANSING BRUSH GEISHA LASHES NEAGRA - CU CUTIE
-20 %
PERIE SPOT CLEANSING BRUSH GEISHA LASHES NEAGRA - CU CUTIE GEISHA LASHES Spot Cleansing Brush este o perie cu design special, ideală pentru curatarea extensiilor de gene si a machiajului. Perii periei Geisha Spot Cleansing Brush sunt foarte moi si permit curatarea in profunzimie, eliminand astfel c..
19,90 Lei 24,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Puf din bumbac cu bandă Large Xanitalia - 9 cm Puful este acest accesoriu de machiaj care se folosește pentru a aplica pudra, indiferent dacă acesta este pulbere sau compactă. Un accesoriu pe care să îl ai în geanta de machiaj...
7,40 Lei
Fără TVA:6,22 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Puf din bumbac cu bandă Medium Xanitalia - 8 cm Puful este acest accesoriu de machiaj care se folosește pentru a aplica pudra, indiferent dacă acesta este pulbere sau compactă. Un accesoriu pe care să îl ai în geanta de machiaj...
6,90 Lei
Fără TVA:5,80 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Puf din bumbac cu bandă Small Xanitalia - 6.5 cm Puful este acest accesoriu de machiaj care se folosește pentru a aplica pudra, indiferent dacă acesta este pulbere sau compactă. Un accesoriu pe care să îl ai în geanta de machiaj...
6,40 Lei
Fără TVA:5,38 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Puf din bumbac Flat Xanitalia - 6.5 cm Puful este acest accesoriu de machiaj care se folosește pentru a aplica pudra, indiferent dacă acesta este pulbere sau compactă. Un accesoriu pe care să îl ai în geanta de machiaj...
5,40 Lei
Fără TVA:4,54 Lei
RARASKIN Patch-uri de Curățare a Porilor de pe Nas - 6 buc RARASKIN Patch-uri de Curățare a Porilor de pe Nas - 6 buc
Stoc Epuizat
Brand: RARASKIN
RARASKIN Patch-uri de curățare a porilor de pe nas - 6 buc. Elimină punctele negre care sunt greu de îndepărtat și impuritățile persistente ale pielii. Aceste patch-uri deblochează și strâng porii și previn apariția petelor. Pachetul conține 6 patch-uri. Mod de folosire: Umeziți bine nasul cu a..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Scaun de Make Up Profesional Ideal pentru profesionistii din domeniu. Scaunul de  machiaj profesional este realizat din lemn tratat si vopsit.Se poate plia, pentru transport, depozitare. Avand si o greutate relativ redusa. Cu suport picioare.Partea de sezut si spatar din material textil..
1.049,00 Lei
Fără TVA:881,51 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Set 10 pensule machiaj XanitaliaUn set pentru cele care doresc să realizeze un machiaj complet al tenului și al ochilor, cu cele mai bune tipuri de pensule. Pielea moale din nappa este utilizată pentru huse de machiaj profesionale, potrivite pentru depozitarea periilor în mod corespunzător. Setu..
288,90 Lei
Fără TVA:242,77 Lei
Brand: RefectoCil
Set iluminator pentru sprâncene - REFECTOCIL Brow Highlighter Set REFECTOCIL Brow Highlighter Set este creat de profesioniști pentru saloanele de înfrumusețare dar și pentru uz personal. Acesta este conceput pentru a contura și pentru a evidenția culoarea naturală și forma sprâncenelor. Textu..
99,90 Lei
Fără TVA:83,95 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Set Margot 10 pensule machiaj din nylon Xanitalia Un set pentru cele care doresc să realizeze un machiaj complet al tenului și al ochilor, cu cele mai bune tipuri de pensule. Setul conține: 1 Pensulă mare pentru pudră 2 Pensulă pentru pudră 3 Pensulă pentru fond de ten 4 Pensulă evantai 5 P..
134,90 Lei
Fără TVA:113,36 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Set Michelle 10 pensule machiaj din nylon Xanitalia Un set pentru cele care doresc să realizeze un machiaj complet al tenului și al ochilor, cu cele mai bune tipuri de pensule. Setul conține: 1 Pensulă mare pentru pudră 2 Pensulă pentru pudră 3 Pensulă pentru fond de ten 4 Pensulă evantai 5..
134,90 Lei
Fără TVA:113,36 Lei
Max2 Special Mascara Gold Max2 Special Mascara Gold
Stoc Epuizat
Brand: max2originale
MAX2 SPECIAL MASCARA GOLDㆍ Formulă de hidratare care durează toată ziua.ㆍ Extractul de Lăptișor de matcă, Vitamina, mineralele, uleiurile și plantele medicinale hrănesc și protejează genele împotriva contaminării nedorite.ㆍ Textura netedă și cremoasă.ㆍ Acopera fiecare fir uniform pentru un look minu..
59,90 Lei
Fără TVA:50,34 Lei
Bețișoare cosmetice din lemn - 100 buc Se pot folosi pentru corectarea machiajului sau curățarea zonelor înguste. Fiind confecționate din lemn sunt mult mai rigide, prin urmare mult mai precise. Aceste bețișoare sunt ideale atat pentru make-up artiști cât și pentru esteticieni în aplicarea extens..
4,90 Lei
Fără TVA:4,12 Lei
Bețișoare cosmetice din lemn cu vârf subțire de bumbac - 100 buc Se pot folosi pentru corectarea machiajului sau curățarea zonelor înguste. Fiind confecționate din lemn sunt mult mai rigide, prin urmare mult mai precise. Aceste beșișoare sunt ideale atat pentru make-up artiști cât și pentru estet..
11,90 Lei
Fără TVA:10,00 Lei
Lint Free Aplicator Negru GEISHA LASHES SET 25 Lint Free Aplicator Negru GEISHA LASHES SET 25
-35 % Stoc Epuizat
GEISHA LASHES Lint Free Aplicator Negru GEISHA LASHES LINT FREE APLICATOR NEGRU sunt produse special create pentru aplicarea cu usurina a cleanser-ului si primer-ului. Acestea pot fi foloste si de purtatoarea genelor pentru curatarea de impuritati a extensiilor de gene. GEISHA LASHES Lint Free ..
11,90 Lei 18,40 Lei
Fără TVA:10,00 Lei
GEISHA LASHES Lint Free Aplicator Negru GEISHA LASHES LINT FREE APLICATOR NEGRU sunt produse special create pentru aplicarea cu usurina a cleanser-ului si primer-ului. Acestea pot fi foloste si de purtatoarea genelor pentru curatarea de impuritati a extensiilor de gene. GEISHA LASHES Lint Free ..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Lint Free Aplicator Alb GEISHA LASHES SET 25 Lint Free Aplicator Alb GEISHA LASHES SET 25
-35 %
GEISHA LASHES Lint Free Aplicator Alb GEISHA LASHES LINT FREE APLICATOR ALB sunt produse special create pentru aplicarea cu usurina a cleanser-ului si primer-ului. Acestea pot fi foloste si de purtatoarea genelor pentru curatarea de impuritati a extensiilor de gene. GEISHA LASHES Lint Free Apli..
11,90 Lei 18,40 Lei
Fără TVA:10,00 Lei
GEISHA LASHES Lint Free Aplicator Fucsia GEISHA LASHES LINT FREE APLICATOR FUCSIA sunt produse special create pentru aplicarea cu usurina a cleanser-ului si primer-ului. Acestea pot fi foloste si de purtatoarea genelor pentru curatarea de impuritati a extensiilor de gene. GEISHA LASHES Lint Fre..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
GEISHA LASHES Lint Free Aplicator Roz Pal GEISHA LASHES SET 50 Lint Free Aplicator Roz Pal GEISHA LASHES SET 50 sunt produse special create pentru aplicarea cu usurina a cleanser-ului si primer-ului. Acestea pot fi foloste si de purtatoarea genelor pentru curatarea de impuritati a extensiilor de g..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
GEISHA LASHES Lint Free Aplicator Orange GEISHA LASHES LINT FREE APLICATOR Orange sunt produse special create pentru aplicarea cu usurina a cleanser-ului si primer-ului. Acestea pot fi foloste si de purtatoarea genelor pentru curatarea de impuritati a extensiilor de gene. GEISHA LASHES Lint Fr..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
GEISHA LASHES Lint Free Aplicator Turcoaz GEISHA LASHES LINT FREE APLICATOR Turcoaz sunt produse special create pentru aplicarea cu usurina a cleanser-ului si primer-ului. Acestea pot fi foloste si de purtatoarea genelor pentru curatarea de impuritati a extensiilor de gene. GEISHA LASHES Lint ..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
GEISHA LASHES Lint Free Aplicator Verde Pal SET 50 GEISHA LASHES LINT FREE APLICATOR Turcoaz sunt produse special create pentru aplicarea cu usurina a cleanser-ului si primer-ului. Acestea pot fi foloste si de purtatoarea genelor pentru curatarea de impuritati a extensiilor de gene. GEISHA LASH..
19,90 Lei
Fără TVA:16,72 Lei
Brand: GEISHA LASHES
Sort Lash Out Fucsia Sort protectie Sort Lash Out Fucsia caracteristici: Din bumbac cu nailonSortul se prinde cu snur la spate.Dimensiune lungime 68 cm, latime 55 cm..
34,90 Lei
Fără TVA:29,33 Lei
Sort Lash Out Negru Sort Lash Out Negru
Stoc Epuizat
Brand: GEISHA LASHES
Sort Lash Out Negru Sort protectie Sort Lash Out Negru caracteristici: Din bumbac cu nailonSortul se prinde cu snur la spate.Dimensiune lungime 68 cm, latime 55 cm..
34,90 Lei
Fără TVA:29,33 Lei
Brand: GEISHA LASHES
Sort Lash Out Violet Sort protectie Sort Lash Out Violet caracteristici: Din bumbac cu nailonSortul se prinde cu snur la spate.Dimensiune lungime 68 cm, latime 55 cm..
34,90 Lei
Fără TVA:29,33 Lei
Brand: My Lamination
My Lamination Pencil Collection - 4 nuanțe de creioane pentru stilizarea sprâncenelor Creioane profesionale care colorează, umplu și modelează perfect sprâncenele. Aplicați cu mișcări ușoare pentru a umple și rafina arcada sprâncenelor.Ascuțiți regulat creioanele pentru o definire mai precisă. ..
199,90 Lei
Fără TVA:167,98 Lei
Brand: andmetics
andmetics Brow HighlighterIluminator cu o consistenta cremoasa special pentru zona de sub sprancene pentru a oferi un efect de deschidere a ochilor. Caracteristici andmetics Brow HighlighterAcest iluminator poate de asemenea avea multiple intrebuintari. Folositi-l ca iluminator pentru sprancen..
47,96 Lei
Fără TVA:40,30 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Brow Highlighter NudeIluminator cu o consistenta cremoasa special pentru zona de sub sprancene pentru a oferi un efect de deschidere a ochilor. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Brow Highlighter NudeAcest iluminator poate de asemenea avea multiple intrebuintari.Folositi-l..
85,86 Lei
Fără TVA:72,15 Lei
andmetics Brow Mascara - Dark Brown andmetics Brow Mascara - Dark Brown
Stoc Epuizat
Brand: andmetics
andmetics Brow Mascara - Dark BrownRimel de lunga durata pentru sprancene care coloreaza, umple si modeleaza perfect sprancenele. Caracteristici andmetics Brow Mascara - Dark BrownRimelul andmetics intensifica, defineste si da volum sprancenelor.Rimelul are o consistenta fluida, cremoasa.Peria este..
47,96 Lei
Fără TVA:40,30 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Brow Mascara - Dark BrownRimel de lunga durata pentru sprancene care coloreaza, umple si modeleaza perfect sprancenele. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Brow Mascara - Dark BrownRimelul andmetics intensifica, defineste si da volum sprancenelor.Poate fi folosit singur sau..
85,86 Lei
Fără TVA:72,15 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Brow Mascara - Gel (transparent)Rimel de lunga durata pentru sprancene care coloreaza, umple si modeleaza perfect sprancenele. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Brow Mascara - Gel (transparent)Rimelul andmetics intensifica, defineste si da volum sprancenelor.Poate fi folo..
85,86 Lei
Fără TVA:72,15 Lei
Brand: andmetics
andmetics PROFESSIONAL Brow PowderFard pentru sprancene in 3 culori potrivit pentru spancenele groase cat si pentru cele subtiri. Caracteristici andmetics PROFESSIONAL Brow PowderCele trei culori, maro deschis, mediu si maro inchis, ajuta la definirea perfecta a sprancenelor.O calitate speciala a f..
85,86 Lei
Fără TVA:72,15 Lei
Brand: EYELASH MAKER
Perie si Pieptan pentru Gene si Sprancene EYELASH MAKER..
9,90 Lei
Fără TVA:8,32 Lei
PERIE ROLL MASCARA CU CAPAC EYELASH MAKER Peria PERIE ROLL MASCARA CU CAPAC EYELASH MAKER ajută la menținerea genelor și sprâncenelor aranjate și curbate. Se foloseste atât de către lash stilist imediat după procedura de aplicare cât și de purtătoarea extensiilor, ori de câte ori este necesar...
9,90 Lei
Fără TVA:8,32 Lei
PERIE ROLL MASCARA GEISHA LASHESPeria ROLL MASCARA GEISHA LASHES ajuta la mentinerea genelor curbate.Se foloseste atat de catre lash stilist imediat dupa procedura de aplicare cat si de purtatoarea extensiilor, ori de cate ori este necesar...
9,90 Lei
Fără TVA:8,32 Lei
Brand: GEISHA LASHES
Disposable Eyeliner Brush GEISHA LASHESSet 50 bucati..
29,91 Lei
Fără TVA:25,13 Lei
Mini Beauty Blender Beautyblender este un accesoriu indispensabil in aplicarea machiajului, oferind tenului o nuanta uniforma, naturala. Textura sa impiedica absorbtia de produs, astfel incat se evita utilizarea in exces a produselor de machiaj. Odata ce este umezit, buretelul isi dubleaza volumul..
10,00 Lei
Fără TVA:8,40 Lei
Afişare 1 - 50 din 80 (2 pagini)

Produse și accesorii profesionale pentru machiaj.

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.