Coș de Cumparaturi

Perii Profesionale Salon

Perie de păr lată Soft Touch Cerena #92 Perie ideală pentru periaj zilnic, recomandată pentru un păr mediu, lung sau greu de descurcat...
129,90 Lei
Fără TVA:109,16 Lei
Perie Moonbrush - Coiffure Creative Perie de par eleganta, usoara si perfect echilibrata. Forma de semiluna a periei asigura un contact constant cu scalpul. Fantele de aer si distantarea ideala a randurilor fac peria ideala pentru uscarea rapida si eficienta a parului. Maner proiectat ergonomic ..
57,72 Lei
Fără TVA:48,50 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru descâlcit părul Kolor Tangle - Cyan Potrivită pentru toate tipurile de păr. Se poate folosi pe părul umed sau uscat, pentru adulți și copii. Periile Kolor Tangle sunt excelente pentru descâlcit datorită perilor flexibili cu două lungimi diferite care ajută la desfacerea n..
22,90 Lei
Fără TVA:19,24 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru descâlcit părul Kolor Tangle - Green Potrivită pentru toate tipurile de păr. Se poate folosi pe părul umed sau uscat, pentru adulți și copii. Periile Kolor Tangle sunt excelente pentru descâlcit datorită perilor flexibili cu două lungimi diferite care ajută la desfacerea ..
22,90 Lei
Fără TVA:19,24 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru descâlcit părul Kolor Tangle - Orange Potrivită pentru toate tipurile de păr. Se poate folosi pe părul umed sau uscat, pentru adulți și copii. Periile Kolor Tangle sunt excelente pentru descâlcit datorită perilor flexibili cu două lungimi diferite care ajută la desfacerea..
22,90 Lei
Fără TVA:19,24 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru descâlcit părul Kolor Tangle - Pink Potrivită pentru toate tipurile de păr. Se poate folosi pe părul umed sau uscat, pentru adulți și copii. Periile Kolor Tangle sunt excelente pentru descâlcit datorită perilor flexibili cu două lungimi diferite care ajută la desfacerea n..
22,90 Lei
Fără TVA:19,24 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru descâlcit părul Kolor Tangle - Purple Potrivită pentru toate tipurile de păr. Se poate folosi pe părul umed sau uscat, pentru adulți și copii. Periile Kolor Tangle sunt excelente pentru descâlcit datorită perilor flexibili cu două lungimi diferite care ajută la desfacerea..
22,90 Lei
Fără TVA:19,24 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru descâlcit părul Kolor Tangle - Tiffany Potrivită pentru toate tipurile de păr. Se poate folosi pe părul umed sau uscat, pentru adulți și copii. Periile Kolor Tangle sunt excelente pentru descâlcit datorită perilor flexibili cu două lungimi diferite care ajută la desfacere..
22,90 Lei
Fără TVA:19,24 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru descâlcit părul RAINBOW - Albastra Potrivită pentru toate tipurile de păr. Se poate folosi pe părul umed sau uscat, pentru adulți și copii. Capetele rotunjite maseaza scalpul usor si netezeste si descalcesc părul. Ușor de spălat, are un agent de curățare pentru perii înco..
24,49 Lei
Fără TVA:20,58 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru descâlcit părul RAINBOW - Fucsia Potrivită pentru toate tipurile de păr. Se poate folosi pe părul umed sau uscat, pentru adulți și copii. Capetele rotunjite maseaza scalpul usor si netezeste si descalcesc părul. Ușor de spălat, are un agent de curățare pentru perii încorp..
24,49 Lei
Fără TVA:20,58 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru descâlcit părul RAINBOW - Mov Potrivită pentru toate tipurile de păr. Se poate folosi pe părul umed sau uscat, pentru adulți și copii. Capetele rotunjite maseaza scalpul usor si netezeste si descalcesc părul. Ușor de spălat, are un agent de curățare pentru perii încorpora..
24,49 Lei
Fără TVA:20,58 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie profesională pentru descâlcit părul RAINBOW - Orange Potrivită pentru toate tipurile de păr. Se poate folosi pe părul umed sau uscat, pentru adulți și copii. Capetele rotunjite maseaza scalpul usor si netezeste si descalcesc părul. Ușor de spălat, are un agent de curățare pentru perii încorp..
24,49 Lei
Fără TVA:20,58 Lei
Perie Rotunda Soft Touch - diametru 21 mm - Coiffure Creative CC Pro Style, perie rotunda profesionala cu atingere moale si un maner ergonimic. Manerul, fabricat dintr-o singura bucata, nu agata firele de par. Capul acoperit cu ceramica distribuie uniform caldura din uscatorul de par. Capul acope..
91,63 Lei
Fără TVA:77,00 Lei
Perie Rotunda Soft Touch - diametru 26 mm - Coiffure Creative CC Pro Style, perie rotunda profesionala cu atingere moale si un maner ergonimic. Manerul, fabricat dintr-o singura bucata, nu agata firele de par. Capul acoperit cu ceramica distribuie uniform caldura din uscatorul de par. Capul acope..
97,54 Lei
Fără TVA:81,97 Lei
Perie Rotunda Soft Touch - diametru 37 mm - Coiffure Creative CC Pro Style, perie rotunda profesionala cu atingere moale si un maner ergonimic. Manerul, fabricat dintr-o singura bucata, nu agata firele de par. Capul acoperit cu ceramica distribuie uniform caldura din uscatorul de par. Capul acope..
103,53 Lei
Fără TVA:87,00 Lei
Perie Rotunda Soft Touch - diametru 47 mm - Coiffure Creative CC Pro Style, perie rotunda profesionala cu atingere moale si un maner ergonimic. Manerul, fabricat dintr-o singura bucata, nu agata firele de par. Capul acoperit cu ceramica distribuie uniform caldura din uscatorul de par. Capul acope..
112,55 Lei
Fără TVA:94,58 Lei
Perie Rotunda Soft Touch - diametru 60 mm - Coiffure Creative CC Pro Style, perie rotunda profesionala cu atingere moale si un maner ergonimic. Manerul, fabricat dintr-o singura bucata, nu agata firele de par. Capul acoperit cu ceramica distribuie uniform caldura din uscatorul de par. Capul acope..
126,40 Lei
Fără TVA:106,22 Lei
Perie Rotunda Soft Touch - diametru 74 mm - Coiffure Creative CC Pro Style, perie rotunda profesionala cu atingere moale si un maner ergonimic. Manerul, fabricat dintr-o singura bucata, nu agata firele de par. Capul acoperit cu ceramica distribuie uniform caldura din uscatorul de par. Capul acope..
155,26 Lei
Fără TVA:130,47 Lei
Perie Rotunda Soft Touch - diametru 85 mm - Coiffure Creative CC Pro Style, perie rotunda profesionala cu atingere moale si un maner ergonimic. Manerul, fabricat dintr-o singura bucata, nu agata firele de par. Capul acoperit cu ceramica distribuie uniform caldura din uscatorul de par. Capul acope..
166,80 Lei
Fără TVA:140,17 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie Rotundă Termică Pastel-ion- Ø 25 mm Xanitalia Periile termice Pro Grip sunt ultra-ușoare, practice și îndemânoase datorită mânerului ergonomic antiderapant. Capul periei este acoperit cu material ceramic care permite părului să alunece fără probleme pe suprafața periei în timpul coafatului, ..
46,90 Lei
Fără TVA:39,41 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie Rotundă Termică Pastel-ion - Ø 32 mm Xanitalia Periile termice Pro Grip sunt ultra-ușoare, practice și îndemânoase datorită mânerului ergonomic antiderapant. Capul periei este acoperit cu material ceramic care permite părului să alunece fără probleme pe suprafața periei în timpul coafatului,..
49,90 Lei
Fără TVA:41,93 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie Rotundă Termică Pastel-ion - Ø 43 mm Xanitalia Periile termice Pro Grip sunt ultra-ușoare, practice și îndemânoase datorită mânerului ergonomic antiderapant. Capul periei este acoperit cu material ceramic care permite părului să alunece fără probleme pe suprafața periei în timpul coafatului,..
52,90 Lei
Fără TVA:44,45 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie Rotundă Termică Pastel-ion - Ø 53 mm Xanitalia Periile termice Pro Grip sunt ultra-ușoare, practice și îndemânoase datorită mânerului ergonomic antiderapant. Capul periei este acoperit cu material ceramic care permite părului să alunece fără probleme pe suprafața periei în timpul coafatului,..
57,90 Lei
Fără TVA:48,66 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie Rotundă Termică Pro Grip - Ø 25 mm Xanitalia Periile termice Pro Grip sunt ultra-ușoare, practice și îndemânoase datorită mânerului ergonomic antiderapant. Capul periei este acoperit cu material ceramic care permite părului să alunece fără probleme pe suprafața periei în timpul coafatului, m..
34,90 Lei
Fără TVA:29,33 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie Rotundă Termică Pro Grip - Ø 32 mm Xanitalia Periile termice Pro Grip sunt ultra-ușoare, practice și îndemânoase datorită mânerului ergonomic antiderapant. Capul periei este acoperit cu material ceramic care permite părului să alunece fără probleme pe suprafața periei în timpul coafatului, m..
37,90 Lei
Fără TVA:31,85 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie Rotundă Termică Pro Grip - Ø 43 mm Xanitalia Periile termice Pro Grip sunt ultra-ușoare, practice și îndemânoase datorită mânerului ergonomic antiderapant. Capul periei este acoperit cu material ceramic care permite părului să alunece fără probleme pe suprafața periei în timpul coafatului, m..
55,00 Lei
Fără TVA:46,22 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie Rotundă Termică Pro Grip - Ø 53 mm Xanitalia Periile termice Pro Grip sunt ultra-ușoare, practice și îndemânoase datorită mânerului ergonomic antiderapant. Capul periei este acoperit cu material ceramic care permite părului să alunece fără probleme pe suprafața periei în timpul coafatului, m..
45,90 Lei
Fără TVA:38,57 Lei
Brand: Xanitalia Pro
Perie Rotundă Termică Pro Grip - Ø 65 mm Xanitalia Periile termice Pro Grip sunt ultra-ușoare, practice și îndemânoase datorită mânerului ergonomic antiderapant. Capul periei este acoperit cu material ceramic care permite părului să alunece fără probleme pe suprafața periei în timpul coafatului, m..
37,90 Lei
Fără TVA:31,85 Lei
Afişare 1 - 28 din 28 (1 pagini)

Perii Profesionale Salon

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.