Coș de Cumparaturi

Briciuri Profesionale Barbierit

Brici Xanitalia Classic inox edge
Stoc Epuizat
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia Classic inox edge Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din metal, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă..
84,90 Lei
Fără TVA:71,35 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia English Blu Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din metal, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, potr..
26,90 Lei
Fără TVA:22,61 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia English White Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din metal, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, po..
29,90 Lei
Fără TVA:25,13 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia English wood cut Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din lemn, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, ..
75,90 Lei
Fără TVA:63,78 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia Indian Wood Apache Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din lemn, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă..
95,90 Lei
Fără TVA:80,59 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia Indian Wood Cherokee Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din lemn, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și bar..
75,90 Lei
Fără TVA:63,78 Lei
Brand: THE BARBER
Brici Xanitalia Wood inox edge Aparat de ras tradițional de înaltă calitate pentru cei mai pretențioși frizeri. Creat cu un mâner luxos din lemn, este, de asemenea, extrem de echilibrat și ergonomic pentru o aderență perfectă în timpul bărbieritului. Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, po..
84,90 Lei
Fără TVA:71,35 Lei
Cerena Brici Profesional Inox Cerena Brici Profesional Inox
-10 %
Brand: Cerena
Cerena Brici Profesional Inox oțel inoxidabillame schimbabile, 62mm finisare corp satin mâner lustruit vine cu o lamă Brici profesional cu lame schimbabile. Fabricat din oțel inoxidabil și, prin urmare, potrivit pentru sterilizare. Se va livra 1 lamă de rezervă. Continut pachet Cer..
144,25 Lei 160,28 Lei
Fără TVA:121,22 Lei
Cerena Brici Profesional Inox - Plastic
-10 %
Brand: Cerena
Cerena Brici Profesional Inox - Plastic oțel inoxidabillame schimbabile, 62mm corp de plastic negru mâner lustruit vine cu o lamă Brici profesional cu lame schimbabile. Din oțel inoxidabil și corp de plastic negru, este potrivit și pentru sterilizare. Continut pachet Cerena Brici P..
101,45 Lei 112,72 Lei
Fără TVA:85,25 Lei
Brand: THE BARBER
Xanitalia Brici Clasic Negru Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, potrivit pentru diverse utilizări. Briciul drept clasic negru este plăcut de utilizat. Briciul drept ascuțit este perfect pentru stilizarea clasică a bărbii. Caracteristici: - Mâner ușor și subțire - Lamă înlocuibilă ..
19,00 Lei
Fără TVA:15,97 Lei
Brand: THE BARBER
Xanitalia Brici Clasic Roșu Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, potrivit pentru diverse utilizări. Briciul drept clasic roșu este plăcut de utilizat. Briciul drept ascuțit este perfect pentru stilizarea clasică a bărbii. Caracteristici: - Mâner ușor și subțire - Lamă înlocuibilă ..
13,09 Lei
Fără TVA:11,00 Lei
Brand: THE BARBER
Xanitalia Brici Time White Aparat de ras ascuțit pentru păr și barbă, potrivit pentru diverse utilizări. Briciul este plăcut de utilizat, perfect pentru stilizarea clasică a bărbii. Caracteristici: - Mâner ușor și subțire - Lamă convențională înlocuibilă - Potrivit pentru stilizarea păru..
19,00 Lei
Fără TVA:15,97 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

Briciuri Profesionale Barbierit

În această secțiune sunt aparate de ras tradiționale, de înaltă calitate, pentru cei mai pretențioși frizeri; modelele sunt disponibile cu lamă fixă din oțel inoxidabil și cu lame ușor interschimbabile.
Creat cu diferite design-uri, cu mânere luxoase din lemn sau metal colorat, dar și extrem de echilibrate și ergonomice pentru o prindere perfectă în timpul bărbieritului.

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență web. Continuarea navigării pe website implică acceptarea acestora, informații.